Konsekvensen af stress i fremtiden

Hvis du har fulgt mig noget tid her på bloggen, på nyhedsbrevet, på diverse webinarer eller på facebook, så ved du, at jeg er vokset op med manglende evne til at mærke mig selv – mærke, hvad der er godt og skidt for mig.

Som voksen har jeg lært det.

Men som voksen rammer jeg stadig til tider de gamle mønstre. Og reaktionen fra min krop er som voksen ganske voldsom.

For ca. 2 år siden måtte jeg give op. Lægge mig fladt på gulvet og overlade alt til min daværende mand. Alle aftaler virkede totalt umulige. Alle beslutninger var umulige, og min krop var konstant syg.

Det havde den nu været temmeligt længe.

Sådan syg on and off nærmest altid.

‘Det mindste’ jeg pressede på og VILLE klare, så lagde jeg mig syg…

Det var den grundlæggende årsag til min stress; at jeg ikke KUNNE – jeg ville virkeligt gerne fungere lige som ‘alle andre’, men jeg kunne sku ikke.

Og jeg slog hårdt ned på det! På mig selv that is….

Nu er der gået godt 2 år.

Jeg har været forskellige stress-forløb igennem. Jeg har lært rigtigt meget om mig selv og om min krop. Og dens reaktioner.

Jeg ved, hvad der skal til. Hvad der ikke må ske. Hvad jeg ‘ikke må’, hvis jeg vil undgå at lande på gulvet igen.

Ja, jeg ved det godt. Men jeg gør det ikke altid – og nogle gange gør jeg det, jeg ‘ikke må’ – også i længere tid af gangen. “Fordi det kan sku ikke passe, at jeg ikke kan!!”

I dag stødte jeg på Lotte Palsteen på facebook – Lotte har jeg kendt i nogle år efterhånden, og jeg har fornyligt været til foredrag med hende også. Hun har sin viden i orden. Af ren nysgerrighed kigger jeg på hendes blog, og jeg ‘falder over’ dette indlæg om sensitivitet og at være ekstrovert. Det var ret surrealistisk, hvad der skete i mig, da jeg læste de ord.

Jeg bryder mig mildest talt meget lidt om mærkater, diagnoser, kasser osv – og sensitive er vi alle sammen efter min mening, men Lotte beskrev her min verden.

Og på så mange måder gav det mening lige midt i det, jeg står i lige pt.

Som du måske har opdaget, har jeg igen startet et nyt firma op 😉 Jeg hjælper andre selvstændige med alt det der med online forretning – og det er virkeligt med stor passion, jeg gør det.

I december gik jeg fra min daværende kæreste, presset havde været stort i forholdet, og jeg kolapsede faktisk lidt under bruddet, men blev heldigvis samlet skånsomt op af veninder osv.

Senere samme måned blev jeg totalt overrumplet af kærlighed til en sjæleven, som har været i mit liv i rigtigt mange år. Marie Key synger ret smukt om det i ‘Uden forsvar’, for jeg kunne og kan ikke forsvare mig – ikke at jeg har lyst, men risikoen for at smadre et fantastisk venskab gjorde, at vi var tøvede et sekund (eller to 😉 )

Jeg går i skole 30 timer om ugen – læser webintegration og det er reelt set kun semi-spændende 😉 Og hvor jeg efterhånden er så langt bagud, at jeg ikke når målet til eksamen, fordi jeg pine-død SKAL tjene penge ud over SU’en.

Jeg har børnene hos mig hver anden uge – jeg elsker de uger, men gad sku godt have mere plads til nærvær i de uger ❤

Jeg har en dreng, der synes skolelivet er mere udfordrende, end hvad rart er. Og deraffølgende mange møder – tidligere afhentninger, sygedage osv osv.

Økonomisk klarer jeg mig kun lige igennem (skylder rigtigt mange penge på det hus min ex og jeg har til salg + restskat + diverse gæld, som har været nødvendig for at få mad på bordet efter skilsmissen). Faktisk er de fleste måneder sådan, at jeg har penge til de første 14 dage, resten kommer via lån, eller når salg går igennem.

I dag er jeg syg – igen. For det er startet igen. Stress-symptomerne. De kommer snigende igen.

Jeg planlægger rimeligt realistisk – men det virker ikke. Jeg ‘er nød til’ at tage konsekvensen af, at jeg igen er ved at ramme muren.

Jeg skal ikke på gulvet igen.Punktum.

Mit humør er generelt meget positivt, og jeg elsker livet.

Jeg er nået til et sted, hvor det er min krop, der reagerer og ikke min psyke.

Det er et godt sted.

Men det kan blive endnu bedre.

Nu.

Dette er ikke et brok indlæg – det er for at vise dig, at jeg også har udfordringer, og også kommer til at køre gamle mønstre af.

Nu vil jeg fortælle dig, hvad jeg gør, når jeg rammer dette sted:

Jeg gør det som skræmmer mig aller, aller mest, og som tager mig tættest på det, som jeg ved, er det vigtigste i mit liv. Det har jeg brugt meget tid på at finde ud af, MENS jeg var i balance ❤

De vigtigste værdier for mig er:

  • frihed
  • nærvær
  • kærlighed

I den rækkefølge faktisk.

Så nu skal jeg lytte til min krop – tage mig af, at den forsøger at sige noget til mig.

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia