Coach, Livsmagiker og Mentor Chiara Sofia

Chiara Sofia hjælper dig, kære kvinde med at opnå frihed og uafhængighed i energien, kærligheden og livet helt generelt.

Coach, Livsmagiker og Mentor Chiara Sofia er født i Odense i 1975.

Jeg bor i dag i et nyrenoveret hus i Glamsbjerg på Fyn med mine 3 børn, en lille gudinde (den tibetanske spaniel Lhamo), en lille gudindesøn (Lhamos hvalp) og en lille konge (huskatten Arthur).
Jeg driver min forretning online hjemmefra.

Jeg har på min egen krop mærket frygten for at være forkert, gøre forkert og for lidt, frygten for penge og følelsen af utilstrækkelighed.

Jeg har mærket, hvad det vil sige at give køb på mine egne værdier og normer blot for at passe ind og please andres behov og ønsker.

Men jeg har gennemgået og gennemarbejdet frygten og lever i dag mere og mere autentisk og i alignment med mine egne værdier og normer.

Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling siden 2002, og jeg har siden, jeg blev mor i 2006 ladet mine børn og min frihed gå forud for andres / samfundets kultur og retningslinier, normer, værdier og alt andet faktisk.

Min passion er indlæring, mentale blokeringer, opbygning af sunde, givende vaner, forståelsen af sindet, hjernen, hjertet og ikke mindst frihed, energetisk uafhængighed og nærende kærlighed.

Chiara Sofia

Hvem er Chiara Sofia

Jeg hedder Chiara Sofia.

Jeg arbejder med forandringer og adfærdsmønster på alle planer. Med særligt fokus på din indre frihed, så du er stærk og fri i livet.

Jeg ser ud over dine overbevisninger, verdens opfattelser og antagelser.

Jeg hjælper dig med at skabe nye vaner i stedet for de gamle, du gentager igen og igen.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler.

Mine vigtigste værdier

Vi har alle nogle værdier, nogle ord, nogle handlinger, som er vigtigere for os end andre.

Det er disse værdier, vi styrer efter – bevidst eller ubevidst!

Mine er:

Kærligt samvær
Frihed i livet på jorden
Udvikling og muligheder

Hvad andre siger om Chiara Sofia

Jeg har oplevet, at jeg igennem healingerne har fået øje på nogle mønstre som jeg skal have fokus på. Ved live healingen oplevede jeg under vores samtale at du skabte et rum hvor jeg kunne åbne op og fortælle om nogle af de tabubelagte følelser der er inde i mig. Der var ingen fordømmelse, ingen velmenende råd men bare en rummelighed og accept at at det var følelser der var inden i mig.

Jeg vil varmt anbefale Sofias varme og støttende healing.

Hos dig Sofia, føler jeg mig mødt, rummet, forstået og respekteret.

Du har guidet mig, “sparket mig”, trøstet mig, ja kort sagt – du har ofte været min engel. Min kilde til at komme tilbage til livet igen.

Jeg ved, at uden dig, var der ingen mig idag. Jeg har været ved mange behandlere, psykologer, psykiatere – men intet hjalp på den lange bane.

Efter en god snak med dig og lidt healing – fejler jeg intet. Mit skrøbelige indre pakker du langsomt op sammen med mig, og drysser indsigt, kærlighed og lys på – og så har jeg det godt igen.

Tak fordi du hjælper mig med at se meningen med det hele, tilføjer mit liv glæde, ro, tryghed, tillid OG kærlighed.

Jeg har den dybeste respekt for det du kan og gør!

Healingen har været så fed og god en oplevelse, at det får hårene til at rejse sig på mig. Jeg fik fjernet en masse tunge sten i min krop, som lå godt begravet fra min barndom. Det har gjort jeg tog det ekstra skridt til at stå frem og vise hvem jeg er.

Jeg har kun positive ord at sige om Sofia, som er helt jordnær, open mindede og en fantastisk professionel forretningskvinde.

Tusind tak for den fede 1:1 live-session vi lige har haft!

Du skabte det trygge rum  hvor der var plads til store ord og drømme, og hvor det som blev sagt, pludselig gav mening.

Jeg fik noget konkret med hjem – noget jeg kan arbejde videre på, og det var vigtigt for mig.

Så af hjertet tak, for at give mig det løft som jeg manglede.

Under selve healingen oplevede jeg en kæmpeforløsning af et traume i et tidligere liv. Jeg er slet ikke i tvivl om at dette traume har været med til at begrænse min succes i min forretning. Efter sessionen har jeg turdet stå meget mere frem med mit budskab.

I mit privatliv har jeg oplevet at få mere kærlighed og nærvær efter jeg er begyndt at turde at åbne mere op!

Hvad kan jeg som coach og livsmagiker hjælpe dig med?

Min rolle som coach og livsmagiker bunder i min rolle som spirituel shaman. En shaman hjælper dig med at se virkeligheden, som du ser den, OG ændre det når du ønsker det. Fx hvis du er selvstændig og arbejder ALTID og uden nydelse og passion, så ændrer vi sammen virkeligheden og din(-e) sandheder, så du kan skabe lige præcis den indtægt og det liv, som du ønsker dig. Eller hvis dine relationer knager, eller måske mangler du en særlig relation i dit liv – så ændrer vi din (-e) sandheder, så du kan være præcis sådan en, som har kærlige nærende relationer.

Hvad kan jeg som mentor hjælpe dig med?

En mentor hjælper dig med at forstå dine egne blokeringer, begrænsninger og sandheder. Således at du kan komme til at skabe livet, som du ønsker det – uden fortidens (eller fremtidens) spøgelser og programmeringer – fuldstændig i overensstemmelse med din sjæls sande passion og mission.
En mentor bruger gerne sine egne erfaringer og sin egen visdom til at guide dig i dit liv – fordi lige tiltrækker lige – og både du og jeg er en del af ‘altet’.

Mentor og vejleder Chiara Sofia hjælper dig med at opbygge, udvikle og udvide dit liv – via styrkelsen af dit vigtigste fundament: DIG!

Chiara Sofia hjælper dig, kære kvinde med at opbygge, udvikle et liv med energetisk frihed og uafhængighed og har siden 2005 hjulpet en væld af fantastiske mennesker med at udvikle og skabe lige præcis det liv og den nutid, som de satte sig for at nå. Chiara Sofia har været selvstændig iværksætter siden 2004.

På chiarasofia.dk finder du beskrivelser og information om Chiara Sofia som coach, livsmagiker, mentor, shaman og menneske.

Du kan læse hendes blog, hvor du kan følge udviklingen igennem årene og finde inspiration til din egen udvikling og virkelighed.

Du finder inspiration, erfaringer, muligheder og sandheder, du kan vælge at bruge og spejle dig i i din opbygning og udvikling af dit liv.

At benytte sig af en coach og mentor kan være grænseoverskridende, men også svært at finde plads til.

Både energetisk og tidsmæssigt kræver det investering, men den største forhindring er reelt set oftest frygt. Frygten for fejl eller lige så ofte; frygten for succes!

Derfor kan du også til hver en tid skrive spørgsmål på mail chiara@chiarasofia.dk, bede om en kort snak i tlf eller finde Chiara Sofia på Facebook – både hendes private profil og Facebook-siden er åben for besøg, spørgsmål og sparring.