Shaman, healer og mentor Chiara Sofia

Shaman og mentor Chiara Sofia er født i Odense i 1975.

Jeg bor i dag i et nyrenoveret hus i Glamsbjerg på Fyn med mine 3 børn, en lille gudinde (den tibetanske spaniel Lhamo), en lille konge (huskatten Arthur).
Jeg driver min forretning online hjemmefra.

Jeg har på min egen krop mærket frygten for at være forkert, gøre forkert og for lidt, frygten for penge og følelsen af utilstrækkelighed.

Jeg har mærket, hvad det vil sige at give køb på mine egne værdier og normer blot for at passe ind og please andres behov og ønsker.

Men jeg har gennemgået og gennemarbejdet frygten og lever i dag mere og mere autentisk og i alignment med mine egne værdier og normer.

Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling siden 2002, og jeg har siden, jeg blev mor i 2006 ladet mine børn og min frihed gå forud for andres / samfundets kultur og retningslinier, normer, værdier og alt andet faktisk.

Min passion er indlæring, healing, mentale blokeringer, opbygning af sunde, givende vaner, forståelsen af sindet, hjernen, hjertet og Universet.

Hvem er Chiara Sofia

Jeg hedder Chiara Sofia.

Jeg arbejder med forandringer og adfærdsmønster på alle planer. Med særligt fokus på din indre POWER, så du går styrket herfra.

Jeg ser ud over dine overbevisninger, verdens opfattelser og antagelser.

Jeg hjælper dig med at skabe nye vaner i stedet for de gamle, du gentager igen og igen.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler.

Jeg er kærligt skubbende, men aldrig sparkende, og jeg sætter ikke hårdt mod hårdt. Jeg er skarp, fordi jeg ved, at min intuition er rigtig – min viden, min ældgamle visdom og min erfaring fortæller mig altid, hvad din udfordring reelt set er, og jeg viger aldrig udenom.