Shaman, Mentor, Mindset- og ManifestationsCoach Chiara Sofia

Shaman, Mentor, Mindset- og ManifestationsCoach Chiara Sofia er født i Odense i 1975.

Jeg bor i dag i et nyrenoveret hus i Glamsbjerg på Fyn med mine 3 børn, en lille gudinde (den tibetanske spaniel Lhamo), en lille konge (huskatten Arthur).
Jeg driver min forretning online hjemmefra.

Jeg har på min egen krop mærket frygten for at være forkert, gøre forkert og for lidt, frygten for penge og følelsen af utilstrækkelighed.

Jeg har mærket, hvad det vil sige at give køb på mine egne værdier og normer blot for at passe ind og please andres behov og ønsker.

Men jeg har gennemgået og gennemarbejdet frygten og lever i dag mere og mere autentisk og i alignment med mine egne værdier og normer.

Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling siden 2002, og jeg har siden, jeg blev mor i 2006 ladet mine børn og min frihed gå forud for andres / samfundets kultur og retningslinier, normer, værdier og alt andet faktisk.

Min passion er indlæring, healing, mentale blokeringer, opbygning af sunde, givende vaner, forståelsen af sindet, hjernen, hjertet og Universet.

Hvem er Chiara Sofia

Jeg hedder Chiara Sofia.

Jeg arbejder med forandringer og adfærdsmønster på alle planer. Med særligt fokus på din indre POWER, så du går styrket herfra.

Jeg ser ud over dine overbevisninger, verdens opfattelser og antagelser.

Jeg hjælper dig med at skabe nye vaner i stedet for de gamle, du gentager igen og igen.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler.

Jeg er kærligt skubbende, men aldrig sparkende, og jeg sætter ikke hårdt mod hårdt. Jeg er skarp, fordi jeg ved, at min intuition er rigtig – min viden, min ældgamle visdom og min erfaring fortæller mig altid, hvad din udfordring reelt set er, og jeg viger aldrig udenom.

Mine vigtigste værdier

Vi har alle nogle værdier, nogle ord, nogle handlinger, som er vigtigere for os end andre.

Det er disse værdier, vi styrer efter – bevidst eller ubevidst!

Mine er:

Kærligt samvær
Frihed i livet på jorden
Udvikling og muligheder

Mere om Chiara Sofia

Min baggrund

Siden min læretid har jeg været selvstændig. Jeg har startet 5 forskellige forretning – og solgt den ene.

I 2016 måtte jeg hoppe fra en eksamen, fordi jeg havde så travlt med kunder – og siden har jeg som enlig mor levet 100% af min virksomhed.

Jeg har fra barnsben taget mig af og støttet dem, der ikke kunne selv – på den ene eller den anden måde. Og jeg har altid været god til det!

I dag er jeg dybt taknemmelig for alt i min barndom og ungdom. Jeg har været igennem både overgreb, hensynsbetændelse og jalousi fra kæresten – præcis som alle andre, kan det langt fra kaldes en dans på roser, fordi lige som alle andre skulle jeg udvikle mig og gro til det menneske, jeg er i dag.

Jeg er uddannet HjerterumsHealer for rigtigt mange år siden, jeg har gennemgået et hav af forløb for min egen udviklings skyld siden, og jeg har fundet min helt egen stil og udviklet mig egen metode, som jeg bruger i dag.

Jeg startede mit liv som healer, mentor og shaman efter en kæmpe oplevelse af sorg, fornægtelse og smerte. Efter masser af hjælp, healing, forløsning af vrede og intensiv omsorg fra mig selv og andre, er jeg i dag nået til oplysthed, healing og ikke mindst; forståelse.

Hvad laver jeg?

Jeg hjælper dig som kvinde, søgende og stærk med at udvikle din POWER, dit indre og din intuition.

Jeg arbejder både på det fysiske, det mentale og det åndelige plan – fordi kun den kombination giver resultat!

Jeg er helt vildt skarp til adfærdsændring – og derfor kan jeg lynhurtigt finde en ny vej, som passer til dig, når du skal tage et mentalt spring, ændre en vane eller starte på noget nyt.

Jeg mærker, så snart vi har connected og har forbindelse, hvad du har brug for, hvor din ubalance og blokering sidder, og hvad der skal til for at skabe balance og flow igen.

Mine styrker ligger derudover i, at jeg selv har gået vejen fra følelsen af utilstrækkelighed og konstant søgen efter quickfixes og hurtige, lette løsninger til erkendelsen af at målsætning og dermed at nå målet kun og udelukkende er mulig, hvis jeg accepterer den, jeg er, OG jeg vælger min egen adfærd.

Jeg ser dig, som den du er, ikke ud fra nogen forventninger eller værdier, men som den du er – lige her og lige nu.

Mit speciale er at nå ind til der, hvor opgaven startede og dermed også der, hvor smerten kan forløses.

Hvilke mål har jeg selv?

 • hus i Spanien til retreats og ferier.
 • nedlagt landbrug med 4-længet hovedhus til mit ‘Omsorgshjem’ (det kan du læse om en anden dag).
 • stor Dodge Ram med larmende Hemi motor.
 • at sprede min visdom og healing endnu længere ud i verden.
 • at udleve mit fulde potentiale hvert minut i resten af livet.

Overordnet: følelsen af omsorgsfuldt overskud, taknemmelighed og frihed.

Jeg lever min drøm lige lidt mere hver eneste dag.

Hvad har jeg selv opnået?

 • Fleksibel arbejdsuge med plads til gode pauser.
 • 100% selvstændig og jeg lever af min passion.
 • Ro og balance i hverdagen, så er der plads til børn, sygdomme, mentale nedsmeltninger fra børn og andre, fridage til at bygge overskud osv.
 • Et fantastisk netværk af skønne mænd og kvinder, som alle konstant arbejder kærligt og omsorgsfuldt for og med sig selv og andre.
 • Personligt overskud og følelsen af balance og ro i min hverdag.
 • Økonomisk uafhængighed.
 • Personlig uafhængighed.
 • Livet i og af min Zone of Genius.

Hvad andre siger om Chiara Sofia

Jeg har oplevet, at jeg igennem healingerne har fået øje på nogle mønstre som jeg skal have fokus på. Ved live healingen oplevede jeg under vores samtale at du skabte et rum hvor jeg kunne åbne op og fortælle om nogle af de tabubelagte følelser der er inde i mig. Der var ingen fordømmelse, ingen velmenende råd men bare en rummelighed og accept at at det var følelser der var inden i mig.

Jeg vil varmt anbefale Sofias varme og støttende healing.

Hos dig Sofia, føler jeg mig mødt, rummet, forstået og respekteret.

Du har guidet mig, “sparket mig”, trøstet mig, ja kort sagt – du har ofte været min engel. Min kilde til at komme tilbage til livet igen.

Jeg ved, at uden dig, var der ingen mig idag. Jeg har været ved mange behandlere, psykologer, psykiatere – men intet hjalp på den lange bane.

Efter en god snak med dig og lidt healing – fejler jeg intet. Mit skrøbelige indre pakker du langsomt op sammen med mig, og drysser indsigt, kærlighed og lys på – og så har jeg det godt igen.

Tak fordi du hjælper mig med at se meningen med det hele, tilføjer mit liv glæde, ro, tryghed, tillid OG kærlighed.

Jeg har den dybeste respekt for det du kan og gør!

Healingen har været så fed og god en oplevelse, at det får hårene til at rejse sig på mig. Jeg fik fjernet en masse tunge sten i min krop, som lå godt begravet fra min barndom. Det har gjort jeg tog det ekstra skridt til at stå frem og vise hvem jeg er.

Jeg har kun positive ord at sige om Sofia, som er helt jordnær, open mindede og en fantastisk professionel forretningskvinde.

Tusind tak for den fede 1:1 live-session vi lige har haft!

Du skabte det trygge rum  hvor der var plads til store ord og drømme, og hvor det som blev sagt, pludselig gav mening.

Jeg fik noget konkret med hjem – noget jeg kan arbejde videre på, og det var vigtigt for mig.

Så af hjertet tak, for at give mig det løft som jeg manglede.

Under selve healingen oplevede jeg en kæmpeforløsning af et traume i et tidligere liv. Jeg er slet ikke i tvivl om at dette traume har været med til at begrænse min succes i min forretning. Efter sessionen har jeg turdet stå meget mere frem med mit budskab.

I mit privatliv har jeg oplevet at få mere kærlighed og nærvær efter jeg er begyndt at turde at åbne mere op!