Kanalisering af budskaber

Hvad er det, og hvordan fungerer det?

Her vil jeg prøve at beskrive og forklare, hvad kanaliseringer er. Altså dette bliver min forklaring, min version og mine ord. Så kan du trække det ud af teksten, som giver mening for dig, og bruge den til det, der giver mening for dig.

For sådan må det være. Vi ser og opfatter verden på vores egen måde, og du kan bruge og se verden på din måde. Og jeg på min.

Hvad er en kanalisering

En kanalisering er at lytte og viderebringe budskaber. Oftest fra engle, lysvæsner, divaer, nisser, alfer eller andre, som de fleste andre ikke ser eller hører.

Hvem er jeg til at bedømme, om man kan kanaliserer fra nisser? Eller alfer? Jeg har blot ikke oplevet det, men gør det det umuligt? Nej vel?!

En kanalisering kan foregår på mange måder, men grundlæggende handler det om at viderebringe et budskab.

For eksempel er denne tekst faktisk kanaliseret her tirsdag morgen med søvndrukne øjne, i nattøj og med min yndlings the ved siden af Mac.

Udgangspunktet

Jeg lytter.

Tja det lyder måske simpelt, og det er det reelt set også for mig. Det er jo også derfor det har taget mig hele livet at sige det højt, bringe det ud i verden og tage penge for det.

Fordi jeg har altid gjort det.

Lyttet og viderebragt budskaber.

Jeg har altid haft ret i mine ‘påstande’, fordi det er kommet fra ‘et andet sted’, når jeg er kommet med en forklaring eller en løsning, som jeg bagefter enten ikke kunne huske, eller som jeg ikke anede var en mulighed.

Jeg har bare ikke ladet andre mærke det. Derfor vil der heller ikke være mange af min ‘gamle’ bekendte, venner, skolekammerater eller lignende, der aner, hvad jeg snakker om.

Jeg har holdt det for mig selv. For livet havde lært mig, at det var det klogeste og sundeste.

Min kanaliserings-teknik

Jeg har ikke taget nogen uddannelse.

I dette liv altså.

Fordi jeg har fra mange 100 andre tilværelser så meget ÆLD-gammel erfaring, viden og uddannelse, det der skal til for at kunne udføre de kanaliseringer, som jeg har lovet at lave i denne tilværelse.

For ret mange år siden tog jeg en healer-uddannelse, som var med til at vække min viden og mine evner. Det var en stor oplevelse, og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg nu kan trække på al min viden og mine erfaringer, som er flere tusinde år gammel…

Jeg kanaliserer det til dig!

Ofte er det Ærkeenglen Lord Michael jeg connecter med, men jeg har åbnet for forbindelse til andre, hvis det er aktuelt for dig.

Sessionen kan foregå online ved, at du sender mig KONKRET beskrivelse af din udfordring, som jeg beder om kanalisering af svar på.
Svaret skriver jeg ned under kanaliseringen, og sender til dig på mail skrevet og evt. via lydfil, hvis jeg får besked derpå.

Sessionen kan naturligvis foregå live, og her har du mulighed for at spørge ind og udvide dine beskeder og dermed din forståelse og dit udbytte af sessionen.
Alle sessioner bliver optaget, og jeg sender optagelsen til dig på mail efterfølgende.
Alle live sessioner foregår hos mig.
Du skal stadig sende mig KONKRET beskrivelse af din udfordring, inden du kommer, men selve kanaliseringen foregår, mens du er hos mig.

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia