GRATIS EVENT

Når nyt level skal ‘indtages’ / tages ind

Nyt level er nået, men at tage det ind var sværere end jeg troede!

For lidt over 14 dage siden flyttede børnene og jeg ind i vores nye fantastisk hus!

Et hus som har været undervej lææææænge, men som jeg ikke har turde tage ind – ubevidst til en start, men da det blev ved med at dukke op i min bevidsthed, måtte jeg sande, at det havde en besked af vigtig art til mig.

Og sådan var det.

Her er højt til loftet, plads til udfoldelse, særligt værelse til mig, mind kunder og mit arbejde, kæmpe køkken med plads til alle, stort soveværelse hvor vi alle kan sove sammen og lækre værelser til ungerne!

Kort sagt; her er hvad vi ønskede os – da vi bevidst satte intentionen…

Men…så er der jo liiiige den der saboterende adfærd, Chiara Sofia!

I 3 uger op til flytningen havde jeg syge børn hjemme on & off.

1 uge op til flytningen mærkede jeg selv sygdom.

I dagene omkring flytningen var jeg selv syg.

Først nu er jeg ved at være ovre sygdommen.

Min yngste er stadig forkølet, har propper i ørerne, så hans hørelse er voldsomt nedsat.

Osv af den skuffe…

Hvorfor nu al den sygdom?

Fordi – ganske enkelt – jeg ramte mit glasloft med 180 i timen, og jeg VILLE ikke se det!

Jeg gav mig ikke tid til at mærke efter det, lytte efter det (hvornår tror du både min og mindstens hørelse har været SÅ ramt, som den har??!), jeg ville ikke tage mig tid til at slappe af!

For et gammelt knokle-mønster tog over, og jeg ræææææsede derudaf med 280 km/t!

Og jeg KAN virkeligt knokle!!

Jeg pakkede et helt hus ned på omkring en uge!

Jeg omsatte for meget mere i 14 dage af februar, end jeg nogen-sinde har omsat for før på så kort tid!

Jeg malede sammen med min fantastiske kammerat hele det gamle hus på 2 dage!
Det blev klar til aflevering på 3 dage!

Jeg har handlet og ‘straffet’ IKEA og jysk SÅ voldsomt de sidste 14 dage, at jeg stadig ikke helt forstår alle de nye ting, som vælter rundt i huset lige nu!

Og selvfølgelig skulle en hverdag med tre børn også passes på de dage, hvor børnene er hos mig jo!

Jeg har i 4 uger nu ikke haft ordentligt tid til mine gåture, mine børn, min hund, min markedføring (blog, Facebook osv), at dimse rundt i huset og mærke, mine fysiske behov (af alle slags!) eller noget som helst andet nærende og afslappende!

Og F**K min krop skriger nu!

NU måtte jeg stoppe op!

Jeg bliver lige nu stoppet af, at de opgaver, der skal laves nu, kan jeg ikke selv gøre godt nok!

Der skal bores hylder, gardiner mm op på væggene, og skal det se ordentligt ud, så skal jeg ikke selv gøre det 🙂

Så i dag søndag morgen sidder jeg alene i mit køkken og skriver, mens børnene ligger i vores senge og ser hver deres skærm (i øvrigt er her jo trods alle udsigter fantastisk internet!!).

Roooooo!!

Mange Kærlige Hilsner
Chiara Sofia

3 replies
 1. Tanja Willmarst
  Tanja Willmarst siger:

  Ja, i al forandringen så kan vi glemme os selv. Om det er bevist eller ubevidst.. Men fordi vi har meget om ørerne, så skubber vi det, vi selv mener ikke er vigtigt, til side. Det har vi lært.. Men denne gamle “vane” havde vi glemt, var hvorfor vi ændrede mindste til det bedre..
  Midt i al det hektiske, skal vi huske at fylde vores egen energikop op.. Dyrke oppe-tanker osv. Det er faktisk vigtigt! Du er det vigtigste, i din dagligdag. Uanset om du har meget om ørerne eller ej.
  Det er stadig en øvelse for mig, at huske mig selv..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia