Hotel Hesselet i Nyborg

Her er min første anmeldelse, og jeg forventer det bliver det første i en lang række, for dette er noget, jeg har drømt i lang tid, så here we go:

Hotel Hesselet har jeg været på en del gange efterhånden. Fordi jeg har brugt flere af deres lokaler til heldags strategidage.

Hver gang har professionalismen strålet igennem. Fra booking af lokalet, over modtagelsen af mig og mine gæster, til fleksibiliteten ift diverse tavler osv og til afslutningen af møderne og afregningen.

Jeg har været 100% tilfreds hver gang. Også den ene gang, hvor internettet var let ustabilt, sørgede de for en god oplevelse alligevel.

Til nytår 2017/2018 var jeg så fræk at booke et værelse til mig selv, hvor jeg ville nyde max forkælelse.

En forløber hed Hindsgavl Slot, men min endelige manifestation var Hesselet, og jeg er SÅ glad for det resultat!

Aftenen startede med karbad i det LÆKRE badeværelse, og badeolie og alt hvad dertil hører. Jeg havde selv medbragt guldstøv (fra Odense Marcipan), go det i boblevand er SÅ smukt! Virkelig lækker oplevelse i et karbad !!

Restauranten på Hotel Hesselet

Restauranten på Hotel Hesselet er jo et helt kapitel for sig selv, og jeg ELSKER tjenernes viden og deres umiddelbare passion omkring at min oplevelse, skal være 100% lækker!

Maden får altid 5 stjerner, fordi den er vel tilberedt, og ikke mindst bliver den serveret med forklaring, glæde og tilpas smooth (kan ikke finde et lige så lækkert dansk ord??).

Jeg elsker, at det er portionsanrettet, men at der altid er nok! Ofte mere end rigeligt.

Det er tydeligt at mærke at kokken arbejder med sin passion og lægger lækker energi og nydelse i maden. Uuuhm jeg NYDER et måltid på Hesselet.

Hotel Hesselet vender jeg helt sikkert tilbage til igen (og igen)!

Mange Kærlige Hilsner
Chiara Sofia

Måske vil du også læse om:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia