Hvad hvis jeg inderst inde er lidt bange for at få det godt?

Hvad hvis jeg inderst inde er lidt bange for at få det godt?

Jeg føler, at jeg faktisk godt ved, hvad der skal til, for at jeg får det godt; bliver den glade mor og attraktive partner, som jeg gerne vil være. Men der er noget i mig, som faktisk er p**se bange for at komme derhen! Hvad gør jeg?

Kære du.

Du er helt som mange, mange andre kvinder (og mænd). Fordi når vi vælger bevidst at gøre noget anderledes, så vælger vi også bevidst at ændre noget velkendt og trygt. Og det vil hjernen meget nødigt være med til.

 

At indtage en ny rolle kan derudover give reaktioner fra din omverden, fordi de oplever, at du ændrer dig = de bliver utrygge!

 

Pyyyha, nu ved jeg da slet ikke, om jeg har lyst! Nej det forstår jeg godt! MEN du skal gøre op med dig selv, hvad der er farligst. Se på det en dag (eller en time) hvor du har det godt, hvor verden er et godt sted at være, hvor du generelt ser lyst på tingene. Det er ikke super smart at tage en beslutning på en da, hvor du har det skidt og er i ubalance, fordi du får taget beslutningen med dine følelser og ikke ud fra et balanceret sted.

 

Prøv at liste op hvad +’er og -‘er er ved at ændre noget kontra at blive hvor du er. Hvis +’er ved at ændre noget er flest, så er valget jo lige til. OG SÅ melder frygten sig. Frygten er en følelse, og den skal behandles med respekt. Så send kærlige tanker den del af dig, som er bange. Elsk hende, lad hende være hos dig, forestil dig måske at du holder om hende eller hun sidder lidt hos dig og bliver beroliget.
Når hun igen er rolig, laver du en plan – en to-do-liste over de skridt som skal til. SMÅ skridt af gangen.

 

Og så følger du planen!

 

Hver gang en del af dig bliver bange, gør du, som jeg lige har beskrevet.

 

God arbejdslyst ♥

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia