Hvordan identificerer jeg mig selv? Hvem er jeg?

Hvordan identificerer jeg mig selv? 

Jeg har ingen anelse om, hvad mine værdier er? Jeg har et mål om at være en glad mor/kvinde, og om at have et dejligt parforhold. Men hvordan kommer jeg derhen? Hvem er jeg?

Kære du.

For at du kan nå dine mål, må du være meget mere specifik; hvad viser, at du er en glad mor? Hvor tit skal det, der viser det, forekomme? Må der være down-perioder? Osv osv osv. Når du har identificeret dine målbare mål, så finder du automatisk dine værdier 🙂

Jeg plejer i den proces at anbefale, at prøve at bevæge sig langsomt. Som i virkeligt langsomt. Gå langsomt, spise langsomt, læse langsomt, vaske op langsomt, på alle måder bevæge dig langsomt. Fordi på den måder laver du plads til at mærke, hvad der føles rart, og hvad der føles mindre rart. Gør det dig utilpas at bevæge dig langsomt, så prøv at læse med her.

Det kan selvsagt være super svært i starten, så prøv at sætte uret til fx 15 min i starten og så øge tiden langsomt, men sikkert!

God arbejdslyst ♥

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia