Jeg vil gerne have dig til at fjerne hende som ven på facebook

Du ved godt, hvem jeg mener.

Hende der, hvis opdateringer og kommentarer giver dig dårlig samvittighed og/eller lyst til at ændre dit liv. NU.

Måske skriver hun om måden at leve i en familie på, måske skriver hun om opdragelse, måske skriver hun om måde at arbejde på, måske skriver hun om tro, der er virkeligt mange varianter af hende!

Buttomline – du skal fjerne hende.

Hvis du på nogen mulig måde ikke står 120% stærkt i din egen kerne og i din egen mening og med dine egne værdier, så vil jeg faktisk anbefale dig som minimum at sørge for, at hun ikke dukker op i din nyhedsstrøm.

Hellig trold

 

Du gør det helt konkret ved at trykke på den lille grå pil nedad, som er øverst til højre på personens seneste opdatering, når du trykker på den, får du forskellige muligheder, blandt “Følg ikke længere…..”, tryk på den og vupti er personen væk fra din nyhedsstrøm. I er stadig venner, men du ser ikke hendes opslag.

Alternativet er naturligvis blot at slette hende som ven. Men det er også så drastisk, når nu det er noget, der handler om dig og ikke hende.

For det gør det. Altså handler om dig. Og ikke hende.

Så hvorfor pokker, vil jeg have dig til at slette hende fra din nyhedsstrøm??? (Og faktisk vil jeg mega gerne have dig til at slette hende som ven også, hvis du ofte får kommentarer fra hende, som også giver dig dårlig samvittighed og/eller lyst til at ændre dit liv. NU.)

Det handler om dig. Det handler om, at du ikke kender dine værdier, at du ikke står i din egen kerne, at du er en smule skrøbelig og dermed let påvirkelig.

At dit selvværd er meget lille, hvis overhovedet eksisterende.

Hvis du har det lige som mig for en del år siden, så sidder du lige nu og tænker; “hun er sku da ikke rigtigt rask, hende Sofia! Jeg har det sku da fint, og jeg kender udemærket mine egne værdier!! Og i øvrigt skal du ikke blande dig i min facebook!”

Okay – men hvorfor får en anden kvindes opslag/kommentarer dig så ud og skide?? For det er jo det hun gør, ikk?!. Igen og igen.

Jeg vil gerne have dig til det, kære du fordi, hvis du får det sådan ofte – og her taler jeg om mere end en eller to gange om året – så er det en stressfaktor i dit liv.

OG så er det ikke noget, der får dig til at finde dine egne værdier, din egen kerne, det du gerne vil og KAN med dit liv! Og det er helt afgørende for dit velbefindende og din glæde i livet! Og når du har det godt, og du er glad, så gæt (ej, du ved det godt) hvad der sker med dine børn og din mand.

Ja, det kan være super, duper godt at blive inspireret og hjulpet på vej til at tage nogle nye skridt, men så er det en anden følelse de opslag/kommentarer giver dig! Det skulle fx gerne være en anden følelse, du sidder med, når du læser mine opslag på facebook! Ellers så slet mig også! NU!

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia