Hvad og hvem er jeg?

Mit arbejdsliv har i mange år været meget op og ned. Jeg har været selvstændig i ca. 11 år, men ingen af årene har givet mig et reelt overskud, som jeg har kunnet leve af – de sidste år har overskuddet faktisk været 0,-.

Det, der har været min største udfordring i forhold til livet som selvstændig, er, at jeg kan så mange ting, har så mange muligheder, at jeg har haft utroligt svært ved at vælge. Fordi når jeg vælger noget ud, så følte jeg, at at jeg også valgte noget fra. Og hvis der er noget, jeg ikke bryder mig om, så er det at lade muligheder gå min næse forbi.

Jeg har ikke fået stille mig selv spørgsmålet: Hvad og hvem er jeg?

Det sidste halve år har jeg brugt på at komme i balance og ro, og på at få defineret mig og mine evner.

I dag trak jeg nogle englekort, med det korte spørgsmål; hvad skal jeg lave? Egentligt var min tanke bare gældende for lige nu – altså den næste halve times tid, men der kom svar, som er noget mere vidtrækkende:

Rosetta siger til mig, at min gave omhandler børnene; mit formål her på jorden involverer hjælp, undervisning og opfostring af børn.

Ærkeenglen Raphael siger, at jeg er healer – healer af fysiske legemer.

Intet af det kommer bag på mig, og intet af det er sådan set nyt. Det er de samme beskeder og svar, som jeg har fået de sidste mange mange år.

Men i dag kan jeg høre det. I dag kan jeg se det.

Kombinerer jeg disse to budskaber, giver det virkeligt god mening i mit hjerte og faktisk også i mit hoved; Min store passion er at hjælpe børn og unge, som ikke passer ind, som har svært ved de rammer og kasser, som vi har vedtaget i vores samfund er de rigtige. Mine healende evner rækker både til fysiske og psykiske opgaver. Mange af disse børn og unge har fået “skader” på deres fysiske legeme af de mange nederlag og al den tilpasning, som de har forsøgt sig med.

Jeg har skrevet for noget tid siden, at mit hovedfokus fremover bliver familier; børn og deres forældre, og dette er blot blevet bekræftet i dag.

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke vælger noget fra. At jeg faktisk kan bruge hele mig og al min viden og alle mine erfaringer, når jeg arbejder med børn og unge og deres forældre.

Det er vidunderligt.

Jeg åbner mit hjerte, min viden og mit hoved for børn, unge og deres forældre ♥

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia