At bede om hjælp

Jeg har åbnet mit hjerte for hjælp og udvikling. Det giver udfordringer og FANTASTISK flow ♥ I dag er jeg dybt taknemmelig.

Det har været et stort arbejde, et arbejde som har kostet mig en del tårer, en masse arbejde, en masse sved og skælden mig selv ud og en masse hjælp.

Det er stadig til tider meget svært for mig at bede om hjælp. Hver gang jeg skal tage endnu et skridt, ændre endnu en ting/et mønstre, bliver jeg skræmt og mit indre barn / mit overlevelsesmønster forsøger at finde en udvej, for at beholde det velkendte mønster.

Det er super svært i starten – det gør nærmest ondt!

Det gør ondt, fordi du skal gøre noget nyt. Din hjerne skal omstilles og finde tillid i noget nyt.

Dit adfærdsmønster skal laves om. Det er ligesom så meget andet du skal indlære/nyindlære. BORTSET fra at de adfærdsmønstre, som du skal udskifte, tidligere har “redet dit liv”.
De mønstre, som du gerne vil udskifte, har du jo formet på et tidspunkt i dit liv, hvor du havde brug for dem.
Uanset hvilket mønster du har, som du i dag synes, er uhensigtsmæssigt, så har det været til gavn engang.

Når du beder din hjerne om at ændre det, så vil den helt naturligt kæmpe imod. For det handler jo om helt basal overlevelse.

Men når du gør det; når du bestemmer, at nu er det tiden at ændre noget, så bed om hjælp.

Du kan bede Universet, Gud, Englene, Energien, Dit Højere Selv eller hvad du nu vælger om hjælp, og i mange tilfælde vil det være nok, men hvis du har det, lige som jeg havde det og stadig har det nogle gange, så vil det være klogt at bede et andet menneske om støtte, vejledning og hjælp.

Det kan være en professionel, det kan være et familiemedlem, det kan være en ven eller veninde. Det vigtigste er, at du har tillid og kan åbne dig – hvis du er bange for vedkomnes reaktion, så får du ikke det udbytte, som du har krav på.

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia