Du kan ikke alene

Det er noget af en påstand, men jeg mener det. Du kan ikke alene. Du har altid brug for hjælp, du har brug for opbakning, du har brug for kærlig omsorg, du har brug for hjælp til accept, du har brug for nogen der stoler på dig, og du har brug for meget mere.

Du kan ikke alene.

Du kan ikke alene

Heldigvis findes der hjælpere overalt og til hver en tid. Du skal blot tillade dem i dit liv.

Ærkeenglen Lord Michael er fx altid interesseret i os mennesker, vores trivsel og vores ‘kampe’. Han vil så utroligt gerne hjælpe, men som alle andre engle og lysvæsner, så hjælper de gerne og i store mængder – når du beder om det. Lige præcis der og ikke før.

Jomfru Maria er endnu en hjælper, som jeg ofte har med i mine healinger. På det seneste har hun faktisk stort set været med i alle.

Hun er kærlig omsorg. Punktum. Det er det, hun er, hun gør og hun mærkes som. Alt lægge sig som en lille barn i hendes arme er voldsomt healende. Du kan blot overgive dig til hende, hun vil fylde dig med kærlig omsorg øjeblikkeligt.

Det er ikke meningen, at vi skal gå vejen alene.

Det er jo derfor der konstant er så voldsomt mange hjælpere omkring os. Lysvæsner i lys såvel som inkarnerede.

Du skal blot åbne og sige ja ❤

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia