Hvad pisser dig af hos andre?

“Der er noget hos os alle, som trigger den der irritation eller provokation.”

Ved du, hvad det er hos dig?

Jeg kommer gerne med et eksempel fra min egen verden:

Jeg er i mange år blevet vildt – som i VILDT – irriteret over andre menneskers udsættelser. Mennesker som, når jeg forsøgte at hjælpe dem videre, svarede: “Jeg ved det godt!” var det mest provokerende og irriterende svar jeg overhovedet kunne få.

“Iiiih hvorfor fanden gør du det så ikke?? Hvis du ved det, hvorfor handler du så ikke på det?? Jeg fatter det ikke!!”

Det var mine tanker – jeg kunne blive rødglødende.

Eller når nogle ikke overholdt aftaler med sig selv – ja, jeg kunne blive irriteret, når jeg hørte og så andre mennesker ikke overholde aftaler med sig selv!

Hvorfor kan noget overhovedet provokere og irritere os?

Fordi det er spejle. Fordi vi selv indeholder det, men ikke gider ha det!

Men spejle skal vi være glade for – for de viser os, hvor det vil være fantastisk at arbejde med noget i dig.

Bare rolig – du har tid, men du kan også skynde dig, hvis du har lyst.

Hvad gør du så?

Du bliver opmærksom på, hvad der provokerer dig. Hvad der pisser dig, hvad der gør dig irriteret, hvad der gør dig arrig, hvad provokerer dig – eller noget andet lignende. Kort sagt, hvad får dig op i det røde felt?

Når du har set det, så skal du kigge på, hvor du selv gør det samme. For det gør du! Eller du har i hvert fald lyst – men undertrykker det, fordi du har en overbevisning om, at det er forkert og syndigt og alt muligt andet.

Kig på den overbevisning – arbejde med accept og tillid.

Du må gerne indeholde det – du må gerne gøre sådan – du må gerne…..

Men har du lyst til at ændre det, så ændre det! Så bed om hjælp til ændringen! Så sørg for at finde de rigtige hjælpere til at ændre det…

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia