At være hurtig

Jeg har lært/hørt og fået fortalt hele mit liv, at jeg er hurtig, effektiv, dygtig og har nemt ved det, jeg gerne vil.

For pokker JA, jeg har altid været hurtig, jeg har altid været en hvirvelvind. Sådan noget som rengøring, støvsugning og oprydning det tager mig den halve tid i forhold til mange andre, og jeg er mindst lige så effektiv.

Men hvorfor er jeg/har jeg været hurtig? Hvorfor nærmest løber jeg rundt, når jeg gør noget? Og ikke mindst; hvorfor er det ønskeligt?

Jeg har været hurtig, fordi det var jeg jo! Jeg hørte det jo konstant! Det var ment som en ros – ingen tvivl om det, men det blev til en overbevisning! En overbevisning der faktisk har holdt mig fra at mærke – sammen med en masse andet ja, men det har været medvirkende faktor til ikke at mærke! Det ved jeg, fordi når jeg bevæger mig hurtigt osv, så mærker jeg intet – jeg har totalt lukket alt ude – og mit indre har intet at sige! Jeg lytter i hvert fald ikke!

Så for noget tid siden kom min kære veninde og sagde til mig: “Prøv lige at bevæge dig langsomt – som i virkeligt unaturligt langsomt, når du skal noget næste gang!” Det kan jeg da sagtens!, både tænkte og sagde jeg!

MEN wtf det var da nærmest umuligt! Skru ned knappen var ikke eksisterende! Jeg kunne ikke! Men med stædighed kommer jeg nogengange langt Så jeg prøvede igen…og igen….og igen… Og så en dag kunne jeg – meget meget kort og det var totalt syret. Ja jeg følte mig faktisk skør! Men jeg fortsatte øvelsen.

Og jeg fortsætter stadig!

For tempoet er / har været indkodet i mine celler! Mine celler har lært det så intenst, der er simpelthen sket en så voldsom fastgroet indlæring, at mine celler knokler på fuld skrald, når jeg vil ændre det!

Jeg vil ændre det, fordi det er rigtigt godt for mig! Det føles intet mindre end fantastisk, når jeg går, rydder op, skriver, elsker!, spiser osv osv osv laaaaangsomt!

Hvorfor er det ønskeligt at være hurtig? Hvorfor blev jeg rost for mit tempo? Fordi det er vigtigt i vores samfund, som det er nu, at alt foregår effektivt og hurtigt.

Men i den måde jeg ønsker at leve mit liv (som i mange situationer ikke passer ind i det samfund vi er i lige nu), handler det om nærvær, kærlighed, selvkærlighed og ja nærvær! Og så er tempoet væsentligt lavere – men meget mere effektivt på nærvær og kærlighed ♥

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia