At tage en beslutning fra hjertet – uanset loven!

Jeg har taget en beslutning, som kun og udelukkende kom fra mit hjerte ❤

❤ Som om det er noget særligt ❤

Men det er det for mig i denne situation.

Måske du ved, at jeg har haft en konflikt med en klient, som ville annullere et køb, hvor mine handelsbetingelser ikke gav hende mulighed for at få alle pengene retur. Måske du også har læst på Facebook, at konflikten har trukket lidt tænder ud for mig (og HELT sikkert også hende!)

Men nu er tågen lettet – so to speak – og mine skuldrer er nede igen. Jeg har givet slip.

Jeg brugte rigtigt lang tid, og rigtigt mange kræfter på at undersøge mine og hendes rettigheder, og i sidste ende fik jeg faktisk ret ved forbrugerklagenævnet, men mine skuldrer sad stadig oppe om ørerne, jeg kunne stadig ikke sove om aftenen, og mit hjerte var stadig i vildt oprør.

Jeg sparrede med nogle virkeligt kompetente hjerte- og businesskvinder, og jeg KUNNE reelt set blot være rolig, vide at alt var i skønneste orden, og meddele klienten, at mine handelsbetingelser reelt set stillede hende bedre end loven. Men sådan ville mit hjerte ikke…

Så i sidste uge tilbageførte jeg alle hendes penge – det vil sige også de penge, som hun på ingen måde havde krav på i følge loven. De er ført tilbage. I det sekund jeg kiggede min kæreste i øjnene og sagde: “Jeg giver hende alle pengene retur nu!” og han kiggede på mig, nikkede og sagde “Det lyder som det rigtige at gøre.” dér faldt mine skuldrer ned, og sekundet efter, hvor jeg trykkede på knappen, der hoppede mit hjerte af fryd ❤

Hvorfor fortæller jeg dig det?

Det gør jeg, fordi der i denne proces for mig blev brugt rigtigt meget energi på at undersøge, om det var mine egne traumer, der gav mig lysten til tilbagebetaling, eller hvad det var.

Jeg har selv stået i situationer, hvor jeg er ‘kommet til’ at bruge penge, jeg ikke havde. Hvor jeg har brugt mine madpenge på kurser, hvor jeg har lånt penge, jeg ikke anede, hvordan jeg skulle betale tilbage.

Alt det har jeg også stået i.

Oveni så mærkede jeg en trussel i hendes sidste mail. Den mail gjorde udslaget for mig.

Ikke fordi jeg tog truslen til mig, for jeg havde jo forbrugerklagenævnets ord, men fordi den mail fik mig helt ind under huden på mig selv. Min gamle autoritetstro – hvor jeg bare gjorde, hvad jeg fik besked på OG min trodsighed mod min autoritetstro, som indtil nu har forhindret så meget udvikling – jeg fik lys på det hele, og jeg er dybt taknemmelig

Og den eneste måde jeg kunne finde svaret var ved at gå hele vejen. Altså igen og igen mærke efter hvordan de enkelte beslutninger føltes.

Uanset loven. Uanset hvem der har ret eller uret. Uanset.

Universet svarede SÅ fint, for timen efter jeg reelt set havde taget beslutningen, omsatte jeg PRÆCIST for det beløb, der svarede til, hvad hun skulle have retur. Jeg er VILD med Universet.

Hvad siger dit hjerte, når du går vejen?
Husk du kan altid ændre og teste retning!

Mange Kærlige Hilsner
Chiara Sofia

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia