Når presset tager pusten fra en

“Stress og pres har mange ansigter – har du set det i øjnene?”

Kender du følelsen som om noget presser din brystkasse sammen?

Som lå du på ryggen med hænderne bundet, mens en kæmpe træder hårdt og længe på hele din brystkasse?

Dét kender jeg!

Rigtigt godt endda!

Det er invaliderende!

Jeg har tidligere været tæt på invalideret af det i længere perioder. JA invalideret! For jeg kunne nærmest ingenting; ingen aftaler, ingen beslutninger, ingen handlinger, INGENTING! Uden at få den følelse, og være klar til at tude resten af dagen!

Sådan var det engang, nu når jeg kun sjældent helt derud.

Jeg bliver stadig presset, jeg bliver stadig forpustet, men presset på brystkassen mærker jeg kun ganske kort og kun ganske sjældent.

Og hvad jeg har så gjort?

Jeg har sat en krystalklar intention om, at få det optimale ud af ethvert NU!

Når jeg mærker en frustration, en vrede, en surhed, eller en anden følelse, som jeg gerne vil videre fra, så lukker jeg øjnene et øjeblik (i dag tager det mig ganske få sekunder) og mærker hvilken følelse jeg gerne vil have lige NU, og så retter jeg mit fokus mod noget; en situation, en handling eller noget andet, som jeg ved giver mig netop den følelse – og i løbet af ganske kort tid (fra sekunder til minutter) er jeg på vej op i vibration igen, og lander så fint et lækkert sted <3

2017 bliver året, hvor jeg lærer dette fra mig – primært til mine business-kunder, men så sandeligt også til dig, som ikke er selvstændig

Jeg har i lang tid undervist online, men 2017 bliver meget mere live, meget mere tæt på og face-to-face – jeg er SÅ klar til det ❤

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

2 replies
 1. Nanna
  Nanna siger:

  Kære Sofia,

  Godt nytår 🙂

  Kender det rigtig godt..
  Jeg har gjort en observation i forhold til det pres, og i forhold til noget jeg nævnte da vi snakkede sammen før jul, omkring det at jeg sommetider tænker at jeg er doven, fordi jeg ikke kan tage mig sammen til dit og dat og dut.
  Jeg begår sgu overspringshandlinger….!!! Hele tiden, så nu har jeg sat mig for at finde ud af hvorfor jeg gør det. Det er ikke den letteste opgave, men det må da kunne overvindes eller elimineres, tror du ikke??

  Hvad tænker du om overspringshandlinger??

  Kh. Nanna 🙂

  Svar
  • Sofia Lykkens
   Sofia Lykkens siger:

   Kære Nanna.

   Rigtigt godt nytår til dig også <3

   Overspringshandlinger - hmmm jamen det er da et helt blogindlæg værd. For vi overspringshandler stort set alle sammen (ingen generalisering her 😉 .

   Vi overspringshandler typisk når vi når vores øvre begrænsning. Det er en måde at modarbejde os selv (ubevidst) på - en flugt fra at skulle indtage en ny rolle som succesfuld...

   I kærlighed
   Sofia

   Svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Copyright Chiara Sofia
Styrk dit selvværd
Chiara SofiaChiara Sofia
Manifestation og progression