Mit rygestop

3. februar 2015:

Jeg har taget beslutningen om at stoppe i morgen, fordi jeg faktisk kan vinde et væddemål på 2.000 kr. + overføre 975,- til indskudskontoen, som er de penge jeg ville finde at ryge for resten af februar.

Et rygestop er jo alligelvel besluttet, for jeg har jo lovet mine børn at stoppe, når vi flytter – og det gør vi jo om knap en mdr., og udrensning nu op til er ret perfekt.

4. februar:
1. dag:

Bliver vækket om morgenen og skal huhej vilde dyr hjem og overtage Gustav, fordi han stadig er syg, og hans far skal på arbejde, så jeg skulle ikke sidde stille ved Mac’en og vågne – og dermed skulle jeg heller ikke have min morgensmøg.

Kæresten havde heldigvis holdt vores aftale, så han havde taget alle smøger med sig, da han kørte. Dejligt!

Køreturen tilbage til huset er lidt svær, at være hos Lone, hvor jeg plejer at ryge sammen med hende, var faktisk ikke så svær.

Da Gustav og jeg kommer hjem, opdager jeg hvilke følelser og situationer, jeg oftest har røget i: når jeg er for træt til rigtigt at lave noget, men samtidig keder mig – vupti gik jeg over og røg. OG så i bilen! OG når jeg snakker i tlf – så tlf bliver der ikke så meget af foreløbigt – endnu en besparelse 😉

Pyyyha putningen var ikke god i dag. Mit temperament kogte og selvmedlidenhed og udretfærdigheds-følelserne var massive….

Heldigvis er jeg god til at falde ned igen, og fik nusset, undskyldt og krammet inden sovning – er sku ret stolt af at kunne det samtidig med et kogende temperament!

Aftenen har været mulig 😉

5. februar:
2. dag:

Dagen starter ikke særligt godt. Temperamentet er i kog, fordi dagen ikke bliver som planlagt, og jeg skal tilpasse og laver nye planer igen og igen.

Men jeg kommer igennem.

Over middag vender det hele, og det ender faktisk med, at det bliver helt udholdeligt og nærmest hyggeligt – også uden pauser.

Aftenen går nemt – også uden smøger.

6. februar:
3. dag:

Morgenen starter med at jeg vågner FØR vækkeuret! Ikke sket i flere måneder nu.

Formiddagen har været fantastisk – masser af energi, flow og dejligt webinar med Carolina Björk.

På vej ned til min veninde om eftermiddagen er humøret helt i top, og noget slår mig:

Det er ikke kun vreden og ked-af-det-heden, som røgen har lagt slør på. Det er alle følelser – hele følelsesspektret.

Jeg er SÅ glad for at være RØGFRIIII ♥

I aften har jeg været hos min kæreste, og det var jeg meget spændt på, fordi jeg har brugt hans lejlighed til at trække mig helt tilbage = sidde i sofaen og skrive og ryge smøger.

Trangen var der, men ikke mere end det var til at holde ud – OG min søde kæreste røg ikke en eneste smøg fra jeg kom ♥

7. februar:
4. dag:

Jeg faldt rimeligt tidligt i søvn på sofaen i aftes, så var tidligt oppe til morges, først kl. 5.15 – men gik i seng igen og sov til kl. 7.

Har brugt formiddagen på oprydning og rengøring, og sidder nu stille og skriver her på bloggen – rygestoppet er stadig ikke vildt svært. Jeg er sku ret stolt.

Jeg skriver måske mere senere om mit rygestop, men for nu skal du have lov til at læse dette ♥

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia