Jeg kan ikke, eller jeg vil ikke?

Der er kæmpe forskel.

Og du kan vende alle situationer til en “vil” situation. Alle.

“Jeg kan ikke russisk.” kan vendes til: “Jeg vil ikke lære russisk.”

Faktisk så er ungerne mega gode til det her. Det er os voksne, der lærer dem at sige “kan” eller “kan ikke”. Tænk lige en gang over det, inden du læser videre.

Kunne du mærke forskellen? Kan du se, hvad det er børnene gør?

Forskellen er, at når du siger “kan”, giver du din power væk, og når du siger “vil”, tager du din power ind, og det styrker dig. Når du siger “kan” fralægger du dig ansvaret, når du siger “vil” tager du ansvaret til dig.

Men når du siger “vil”, kræver det også mere af dig. Når du siger “vil”, er det op til dig at ændre det, hvis det skal ændres.

Helt fysiologisk sker der en forskel, når du siger forskellige ord også, fordi alle dine celler lytter med, når du taler. Så du taler til dig selv – du fortæller dig selv (igen og igen), at du ikke kan (= er ikke god nok), eller at du ikke vil (= du har bestemt)! Der er enorm forskel.

Jeg vil rigtigt gerne høre, hvis du har en situation, som du mener, ikke kan vendes til en “vil-situation”, for jeg har til dato ikke fundet sådan en, der ikke kunne vælges ud fra.
Min seneste erfaring er en kvinde, som ikke ville dø! Uanset lægernes dødsdom pga sygdom, valgte hun at sige: “jeg vil ikke dø!”, og hun helbredte sig selv…..

Af de mindre dramatiske, kunne være sætningen: “jeg kan ikke arbejde på fuldtid, mens jeg har små/store børn!”, den kunne faktisk vendes til: “jeg vil ikke arbejde på fuldtid, mens jeg har små/store børn!” Det kunne den faktisk. Uanset årsagen til at du ikke vil, så kan du vælge at sige vil i stedet for kan.

Jeg vil gerne have dig til at forsøge nu. Brug tanker i minimum 24 timer på at forsøge, og lad mig så høre dine tanker i kommentarerne – jeg vil elske at hjælpe dig med at vende kan til vil ♥

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia