Hver anden uge går jeg sexet klædt – hvis jeg da har noget på!

Jeg er for træt til sex, Sofia!

Så hvor relevant er det liiiige for mig og denne blog mon?

Her skriver jeg jo om det at være en presset mor – og måske er du faktisk for træt til sex – så gider du overhovedet læse om, at jeg er så overskudsagtig, at jeg kan lege sex-queen hver anden uge??

Ja, jeg vover pelsen, for det tror jeg faktisk, du godt gider!

Forstil dig dette scenarie:

Du har overskud til at være nærværende med ungerne i hverdagene.

Konflikterne klarer du fra “helikopter-højde”.

Du har overskud til at lave mad til flere dage på én gang – gerne i weekenden.

Du har overskud til sex – mange gange sex – hver dag.

Din partner har overskud til at behandle dig, som den queen du er i hans liv.

Dit arbejde kører på skinner – du er vellidt blandt kollegaerne.

Du er skarp på det, du laver, når du arbejder.

Du får den løn, som du fortjener, for det fremragende arbejde du laver.

Du plejer og passer dit parforhold på alle leder og kanter.

Ser virkeligheden lidt (eller meget) anderledes ud hos dig?

Det gør den også her – men mere og mere af tiden ser den sådan ud.

Diskussionen med dig selv (og mig)

Okay! Jeg blev jo skilt sidste sommer, og det betyder så, at jeg ikke har børnene hos mig hver anden uge, og jeg bor alene = jeg har hver anden uge til så at sige; folde mig ud.

Ja ja ja, du er jo i et parforhold, og skal ikke skilles! NEJ, for pokker det skal du ikke! Det vil jeg bestemt ikke anbefale dig! For uanset hvor dejligt noget af det er, så er det ikke dejligt at være blevet skilt!

Så hvordan kan du bruge min erfaring??

Du kan bruge den til at vide, at for at få det fede liv, for at få overskud som mor, for at få overskud til lækker sex –

♥ SÅ SKAL DU SØRGE FOR DIG SELV FØRST ♥

Du skal prioritere, så der er plads til at have alene-tid, plads til at dyrke din kvindelighed, plads til at passe på dig!

“Jamen, HVORNÅR Sofia?? Jeg er jo nærmest alene-mor, for min mand arbejder jo rigtigt meget!”

eller

“Ja ja, det er godt med dig Sofia! Jeg kan jo ikke bare slippe kontrollen herhjemme, så bliver tingene jo ikke gjort!”

Uanset så må jeg svare dig:

“Prioritering!! Vil du, eller vil du ikke?!”

Svar nu ærligt, for du lyver kun for dig selv kære ♥

Og du kan såmænd stille spørgsmålet videre til din partner – for han skal også ville det der; mere sex, gladere kone/kæreste/partner, tage ansvar for familiens velbefindende på andre punkter end økonomien osv.

Stil ham nu spørgsmålet. Lad være med at trække det ud.

Frygter du hans svar, så se at få afklaring!

Er du bange for at presse ham, så hop af hans kort og lad ham selv finde rundt i sit liv.

Er du glad for dit liv, som det er nu? Hvorfor mon du så har læst med hertil?

Hvad jeg gjorde, da jeg var for træt til sex, som ikke virker!

Jeg trak mit spørgsmål for længe.

Jeg lod ham ikke svare, når jeg spurgte.

Jeg hoppede rundt på hans kort!

Det gav mig en skilsmisse (nej, så enkelt var det ikke, men det var klart en medvirkende årsag!).

Jeg knoklede for at få hans opmærksomhed, efter jeg havde kastreret ham som mand med mine spørgsmål, mine krav, min offerrolle og min mindre og mindre feminine udstråling!

Hvad jeg gerne ville have gjort anderledes.

Jeg ville gerne have vidst, at jeg for at få et reelt svar fra en mand, skal have masser af tålmodighed – fordi hans svar kan være lang tid undervejs – han er ikke indrettet som mine veninder, der nærmest snakker sig frem til svaret – han har brug for tid til at finde svaret. Han er ikke nødvendigvis koncentreret imens, men hans ubevidste arbejder på sagen.

Vi taler måske flere dage – måske minutter. Det kommer meget an på emnet, og hvor let tilgængeligt emnet er for ham – hvor rutineret han er i emnet.

Det jeg gjorde, når han ikke lige svarede, var at give ham indtil flere valgmuligheder! “Jamen hvis vi gør sådan, så….” eller “Jamen så må du jo…..” eller “Der er jo også den mulighed, at……” Det gjorde jeg, fordi det er sådan kvinder snakker sammen – men for mænd gør det såmænd blot, at de overgiver og vælger den mulighed, som virker bedst lige der….

Så ville jeg gerne have passet min femininitet! Jeg ville gerne have “brugt”, at jeg er kvinde, at jeg har former, som mænd generelt ikke kan stå for 😉

Jeg ville gerne have vidst at overskud ikke kommer, når “børnene bliver større”, når “børnene kan gå alle sammen”, når “vi flytter til noget større – eller mindre”, når “xxxx osv osv osv osv.

Overskud kommer ikke! Overskud skal indtages. Overskud skal skabes!

Det ville jeg gerne have vidst!

Hvis du er for træt til sex, og gerne vil ændre det:

  • Vid og respektér at din mand/kæreste/partner har brug for tid, når du stiller et spørgsmål – og stil kun ét af gangen.
  • Lad ham mærke, at han er mand 🙂 Fortæl ham når du er stolt af ham og glad for det, han gør for dig og for familien. (Er det svært at se, så led efter det! Hvad tændte du på ved ham tidligere? Fremhæv det igen!)
  • Læs mit indlæg om kastration af mænd 🙂
  • Pas dig selv! Altså pas den du er, sørg for at nære dig selv. Sørg for at pleje, at du er kvinde og feminin – og JO du er feminin – måske har du “mistet noget af glansen” efter du blev mor, men find det frem igen!
  • PRIORITER kærestetid – iiih du har sikkert hørt det 100 gange, og er sikkert lige så træt af det, som jeg var. MEN det er vigtigt kære mor! Det er vigtigt, hvis du vil have mere sex og mere kærlighed ind i livet, så skal det sku prioriteres!
  • Find ud af, hvad det er, der giver dig overskud – og dyrk det så! Nej, det er ikke sikkert, du kan dyrke yoga 2 timer hver dag, men så 10 minutter måske – 2 gange om dagen måske? Eller smil noget mere, eller snak og omgiv med mennesker, som gør dig glad – se på alle de “små” ting; mange bække små du ved!
  • Gør det! Altså prioriter sex’en. Med mindre der ligger nogle reelle sexuelle problemer og blokeringer i vejen, så skal sex’en på dagsordnen igen, for så giver den mere overskud = mere sex 😉
  • Kære kvinde – vær også kvinde, sexet og feminin – du kan sagtens være mor også ♥

Og så det springende punkt, hvis dit parforhold er gået i hårdknude, og I ikke ved, hvad I skal gøre og gribe i nu. (Og det som jeg selv gerne ville have gjort sammen med min ex-mand!):

Snak om, hvordan det ville være at være skilt! Ja, det er mega hårdt bare at tænke på, forestil dig så at skulle sætte ord på!

Jeg vil gerne have dig/jer til dig alligevel, for der ér positive sider for de voksne i en skilsmisse – nemlig den der “hver anden uge”, hvor man kan udfolde sig! Men I skal skabe “den der hver anden” uge for hinanden – I PARFORHOLDET!

Lad mig høre dine/jeres tanker 

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia