Hvad har jeg brug for?

At være bagklog

Hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved i dag, så havde jeg skrevet dette til alle (eller måske bare den første) af de behandlere, terapeuter, veninder osv, der har stillet mig spørgsmålet.

Nu kan jeg skrive: Hvad har jeg brug for:

Du spørger nogle gange, hvordan du kan hjælpe, hvad jeg har brug for osv.

Jeg svarer ofte, at jeg ikke ved det, men når jeg har ro, og når jeg er i balance, så kan jeg formulere mine tanker om, hvad der er godt for mig, hvad der kan få mig op, hvad der kan være med til at undgå fastholdelse i “lort” ♥

Så hvad har jeg brug for?

Gu faen har jeg brug for healing og omsorg – intet er mere rigtigt end det, men jeg har også brug for at blive sparket/provokeret.

Lad for guds skyld være med at have ondt af mig. Min energi er så smittende og ofte så voldsom, at hvis du ryger i “synd for”, ja bare i empati, så overtager min energi, og jeg bliver fastholdt.

Stil spørgsmål, provokér, forstyr mig og hold fast i, at det er mig, der skal vælge, at det er mig, der kan ændre noget, at det ikke handler om hus, børn, ex-en, kæresten, mine forældre eller noget andet udenfor mig.

Det handler om mig, min indstilling og mit ansvar. Hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil. Ikke hvad jeg kan og ikke kan – for det er irrelevant – faktisk fuldstændig irrelevant!

Vi ved jo, at jeg kan, hvad og hvis jeg vil – ligesom alle andre ♥

Alt er spejle. Det ved vi jo – for mig er det ikke et spørgsmål, men et fakta.

Så når mine forældre gør et eller andet, så er det et spejl på noget i mig. Når ex-en undlader at gøre noget, så er det et spejl på noget i mig. Når kæresten er svær at forstå, så er det et spejl på noget i mig. Når venner eller familie gør mig ondt, så er det et spejl på noget i mig osv osv osv.

Jeg ved, at alt er gjort af et vidunderligt stort hjerte, men når du spørger, hvad jeg har brug for, så er dette svaret ♥

Er det sådan for dig også?

Kender du det? Kender du det, at du lynhurtigt overtager med din energi, hvis du møder bare liiige lidt for meget empati og omsorg?

Så er jeg sikker på, at du finder, hvad du søger hos mig.

Jeg kan sætte mig ind i din situation, jeg kan høre, hvad du siger, men jeg har ikke ondt af dig. Det er ikke synd for dig. Du er ikke handlingslammet, syg eller noget lignende. Du har hele ansvaret.

Jamen hvad så med healingen – er det ikke omsorg?

Jo sku! Healing er omsorg, men det er på så højt et energimæssigt plan, at langsommere vibrerende følelser og energier ikke spiller med – så at sige.

Det healingen gør hos mig er en opløsning af det, som ikke længere er til det højeste gode for dig. Det som ikke længere er brugbart for dig.

Når jeg healer er det ofte med mine ord – derfor sker det faktisk ofte, at jeg ikke kan huske vores samtale – ordret i hvert fald, for jeg får ordene intuitivt eller leveret andet sted fra, jeg henter dem så at sige i min rygsæk af viden, erfaring og forbindelse med kærligheden.

Forskellen er

At min energi er så voldsom, som den er. Jeg bliver ikke trukket med ind i din energi. Du har din energi, og jeg beholder min.

Jeg tager ikke ansvaret for dit liv, din glæde, din udvikling – den bliver liggende, der hvor du gerne vil have den. Hvis du selv vil have den, så er den til dig, hvis du ikke vil, så lader jeg den ligge, til du er klar.

Jeg giver dig redskaberne, men du skal bruge dem, du skal integrere dem i dit liv, du skal vælge. Hvis du vil. Jeg vælger ikke for dig.

Jeg giver dig kærligheden – du skal bruge den til det, du vælger.

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia