Jeg har haft intet mindre end en vild sommerferie!

Sommerferie er da bare fantastisk!

Jeg vil gerne dele med dig, at min sommerferie har været alt andet end stille og rolig ♡ 

Der er sket rigtigt meget, og jeg har virkeligt haft brug for alt, hvad jeg har lært de sidste 10 år, så værsgo:

Healing

En ret stor del af dagene brugte jeg på virkeligt mange gratis fjernhealinger, og det var intet mindre end fantastisk at opleve både selve healingerne, men også i særdeleshed reaktionerne på healingerne – jeg føler mig dybt taknemmelig for mulighederne og erfaringerne – TAK til Universet og alle deltagere <3

Der er vildt mange tilbagemeldinger, og mange af dem kan du se i min gratis gruppe på Facebook.

Alt omkring min healing har været lukket ned og pakket væk i en periode, men nu er det fundet frem igen, og denne gang i en endnu renere form, og kun og udelukkende fordi jeg ikke kan lade være, og fordi der er totalt flow i det ♡

En ny ledsager

Jeg har jo fået mig en kæreste. Ikke en ny mand i mit liv, men en mand jeg har kendt i et par år nu.

Vi mødtes i sommeren 2014 – samme år som jeg blev skilt fra ungernes far – og vi havde en vild sommer sammen der. Jeg fik opfyldt nogle behov, som havde ligget i dvale i mange år, og han viste mig sider af mig selv, som jeg ikke kendte 😉

Langsomt overtog nogle gamle mønstre, og i december 2015 måtte jeg sige stop for at passe på mig selv. – og også ham, for ellers havde vi sammen gravet et vældigt hul til os begge.

I april stillede han op i mit liv igen. Stillede sig foran min have og bad om at få lov at snakke bare 5 minutter.

Jeg havde simpelthen fået kørt nogle frygt-scenarier ind i mit hoved, hvor jeg ingen vilje og ingen mulighed for at sige nej havde, så jeg følte mig nød til at blokere ham.

Og nu stod han der – lige udenfor min have – med hænderne fremme og bad om en snak.

Jeg snakkede med ham. Mærkede magnetisme. Sagde nej tak. Gik ind igen. Ringede straks til min aller vigtigste positive sparringspartner.

Hun foreslog mig at sige ja……ja tak til det magnetisme handlede om. Og se hvad der skete.

Jeg fulgte hendes råd – tak for det og dig ♡

I dag kan jeg skrive, at vi har haft 3 fantastisk, udfordrende og udviklende ugers sommerferie sammen.

Magnetisme er der stadig og er stadig lige voldsom, de gamle mønstre dukker stadig op, MEN vi har tilføjet samtale, åbenhed og ærlighed – og det er forskellen der gør, at vi har kunnet være sammen i 3 uger stort set 24/7.

Langeland

Kender du det, at du møder et menneske – ser hende/ham i øjnene og du ved instant, at I kender hinanden?

Sådan en kvinde har jeg mødt 2 af på Langeland.

Sidste år var jeg på Langelandsfestival for første gang, og jeg mødte en kvinde på det hold af frivillige, som jeg var med på.

Altså vi faldt nærmest hinanden om halsen med det samme – sådan fra første øjekast. Det var og er ret vildt.

Jeg er dybt taknemmelig for denne soulmate ♡

Senere på festivalen mødte jeg endnu en kvinde. En sommerfugl (rød hoppebold ♡). Hun er helt igennem fantastisk autentisk og åben og ærlig – jeg er vild med hende. Jeg er dybt taknemmelig for denne soulmate også ♡

I år meldte jeg mig ikke som frivillig på Langelandsfestival, fordi jeg ikke ville risikere at møde ham med magnetismen 😉 Og han meldte sig ikke, fordi han kunne se, jeg ikke skulle med….

Så vi skulle blot på besøg i campingvognen hos de to lækre damer fra sidste år – ja og deres dejlige mænd selvfølgelig 😉

Dette besøg endte, som tingene sku gør på Langeland for os med overnatning 3 nætter i fortelt, musik, kærlighed, totalt afslapning og alt hvad dertil hører ♡

Vi er SÅ taknemmelige for muligheden TAK til jer ♡

Langeland har SÅ stor betydning for vores forhold.

Sidste år på festivalen oplevede jeg den del af ham, som jeg så i hans øjne, men som jeg kun så på Langeland.

I april kørte han i skoven på Langeland (han er skovarbejder), hørte en sang med ynglingsbandet, tog en beslutning og kørte hjem og tog over til mig for at få om en snak.

I år da jeg uforudset gik op af bakken på pladsen på Langelandsfestivalen løb tårerne ned af mine kinder af ren og skær taknemmelighed og ydmyghed over, at når vi følger vores hjerte er alt muligt. Vi stod sammen på toppen af bakken og lyttede til musik og fældede tårer i kærlighed. Virkeligt smukt ♡

Mine vidunderlige unger

Jeg har de mest fantastiske unger. Derom ingen diskussion. Punktum. ♡

Mols

Denne ferie har vi videreført min barndoms-ferie-tradition; vi har været på Mols i sommerhus hos min Gudmor med min Mor – der er altid så fantastisk på Mols, også når vejret ikke er tip-top. Vi nyder, slapper af og er bare – elsker det!

Ny tradition i familien

Så har vi i min familie lavet en ny tradition; vi tager hver sommer en en-dags-tur et sted hen i .dk og ser/oplever noget nyt. Alle sammen.

Så i år var vi 11 afsted til Knuthenborg Safari Park i bus med Morfar/Farfar ved roret.

Det er en kæmpe hyggelig dag, hvor vi i den grad har tid til at være sammen og opleve alle sider af hinanden 😉

I år var min ex-mand med, og det tænker jeg han skal næste år igen, og der bliver vi nok 12, for mon ikke min kæreste også skal med 😉

Knuthenborg bød på en ret stor del kø, men også masser af grin, råben op, opleven to dovne tigere og en del andre dyr – blandt andet en stangende ged.

Min kønne datter blev stukket af udefineret gør-av-dyr, da vi var på Mols, så alt flyvende særligt i gul/sort dragt blev til tæt på panik-angst hos hende, men hun fandt lidt fred ved at være ved siden af Morfar, som er ret ferm hvepse-klapper 🙂 ♡

Fødselsdage

De to yngste har holdt henholdsvist 5 og 9 års fødselsdag, så det er der også gået ret så meget tid med i ferien, og de stråler jo på hver sin fantastiske måde – og hey, jeg har ikke flere små-børn! Dét er sku ret vildt! På den fede måde ♡

Noget særligt

Så var vi alle 6 på Bakken. Ja, 3 voksne og 3 børn – det var super fedt, og for mit vedkomne en stor drøm, der gik i opfyldelse: min ex-mand, som jeg har et rigtigt godt forhold til, og min kæreste sammen på samme tur med alle mine unger! 

Jeg har et angst-issue. Altså sådan et gammelt bekymrings-mønster, som nogle gange får virkeligt godt tag i mig.

En tur i en forlystelsespark er næsten en sten-sikker udløser.

Tusindvis af mennesker omkring mig i maaaange timer, larm konstant, børn der var vilde stort set hele dage (af glæde jo!), børn der var totalt vilde med vilde forlystelser, lige lidt for meget sukker og for lidt fedt, manglende udmelding fra min side til min kæreste osv osv.

Det var en kæmpe, mega monster fed tur! Virkeligt!

Men da vi kom hjem, var jeg totalt i ‘jeg-kravler-ind-i-mig-selv-nu-farvel!’ mode, og den side af mig kender min kæreste ikke, så da jeg satte mig i sofaen i hjørnet med min telefon, hoppede på Facebook og ikke gav mere lyd af mig, tændte jeg et gammelt mønster i ham, og vupti var vi begge igang med det samme mønster som for 1 år siden.

MEN vi så det indenfor ganske få minutter og uden alt for mange øv-ord. Han hoppede ud af offer-rollen, og jeg overgav mig til, at jeg ikke kunne mere den dag, og at jeg grundlæggende var totalt overstimuleret, så da jeg først gav slip ‘skilte’ jeg nærmest ad.

Vi kunne nå så hurtigt til en positiv samtale, fordi vi kommunikerede. Helt simpelt kommunikerede – du kan også lære kommunikation og meget meget mere på mit store online forløb – læs mere her.

Jeg faldt i søvn den aften, snøftende i armene på en mand, som så sine gamle mønstre i øjene.

Min store dreng

Tak for dig knægt – endnu en mulighed for mig, for at se et gammelt bekymringsmønster i øjenene – tage det op til revision og sige ‘nej tak – jeg finder lige en ny plan ♡

Når ens ældste tager nogle udviklingsspring, så betyder det faktisk ikke noget om han/hun er 3 måneder, 5 år eller 10 år (eller sikkert heller ikke forskel på 15, 19 eller 25 år!), man bliver lige usikker hver gang.

Min store dreng har op til og i ferien taget endnu et skridt, og jeg måtte lige en tur i et gammelt mønster igen, have fat i min mentor (Ulla Thing), rette min kurs og op igen, før jeg kunne støtte ham på bedste vis ♡

Alt i alt

Har jeg haft den mest vidunderlige, vilde, spændende, voldsomme, sjove sommerferie i mange år ♡

Jeg har været igennem mange gamle gange, stier, mønstre og huler, men jeg har hver gang lært noget nyt og værdifuldt.

Jeg har brugt en masse fantastiske værktøjer, men først og fremmest har jeg kommunikeret ærligt og autentisk og ud fra mit eget sted / mit eget kort og mit hjerte.

Kærlig og autentisk kommunikation er vejen ud af konflikter, og vil du også lære det, så kan du lige præcis nå det endnu på næste hold af mit store online forløb, som starter onsdag den 10. august 2016.

TAK til alle jer, der har været og er med ♡

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske vil du også læse…

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia