Sæt dig og mediter, så ordner alt sig

Sæt dig og mediter så ordner alt sig.

Jeg har længe tænkt over dette indlæg, men i dag satte denne sætning prikken over i’et, og jeg måtte skrive indlægget nu.

I en debat omkring et menneskes misbrug af og voldsomme opførsel overfor et andet menneske, blev offeret rådet til at sætte sig og meditere og finde ro, så ville det gå over!

Og så blev jeg bare WTF??! NU skulle indlægget skrives!

Det er ret sjældent, at jeg bliver så påvirket af andres gode råd – for det er jo deres vej og erfaring. Men her må jeg altså lige sige nogle ord.

Mine første oplevelser og erfaringer med LOA

LOA står for Law Of Attraction, og jeg har en del erfaring med netop denne lov. Faktisk har jeg undervist i den i mange år efterhånden, og jeg véd, at der er mange misforståelse omkring netop denne lov, fordi jeg i tidernes morgen selv blev undervist i dem, og jeg opnåede IKKE, hvad jeg ville.

I maaaaange år faktisk.

I mange år blev jeg mere og mere frustreret, og til sidst besluttede jeg, at LOA ikke virkede for mig. Og mange andre, for jeg så det igen og igen, at de værktøjer, som jeg var blevet undervist i ikke virkede. Og ligeså for mange af mine medkursister.

Så der måtte være noget, som ikke var på plads.

Noget vi havde overset.

Og det var der – i dén grad!

Lad os nu være realistiske og kigge på vores resultater

Har du lavet visionboards, tænkt positive tanker (slået dig selv i hovedet, når du ikke kunne!), mediteret, renset din sjæl, praktiseret ‘fake it till you make it’?

Har du opnået, det du ville?

Så behøver du jo ikke læse videre, men jeg vil vædde med, at er det, det eneste du har gjort, så har du ikke opnået, hvad du ville! Og så er du velkommen til at læse videre ❤

Lad os tage dem én af gangen

Meditation:
Giver dig ro, indre forståelse, pauser og meget andet, som kan give dig overskud, balance og rinde ro.
Meditaiton er fantastisk.
Men det skaber ikke bedre økonomi, gør dig slankere, giver dig en ny og bedre kæreste eller noget som helst. Punktum.

Visionboards:
Giver dig overblik, tvinger dig til at kigge på dine drømme, tillader kæmpe, enorme, store drømme og viser dig, hvordan disse drømme og fantasier og ønsker ser ud.
Visionboards er lækre, smukke og flotte og gode til overblik, men de skaber ikke det, de viser. Punktum.

Fake it till you make it:
Hvad skulle det gavne?  Jeg kan ikke sige: “jeg er slank” og ever komme til at manifestere det uden aktion af en slags! Punktum!
Fake it till you make it er en misforståelse af, at du skal skabe en højere vibration, for at manisfestere. Det er korrekt, men det kommer ikke af ‘fake it till you make it’!

Jeg ved lige præcis, hvad jeg snakker om her!

Jeg har gjort alle tre ting – og flere til i flere omgange og i mange år.

Ikke 2 splitsekunder før jeg fangede ‘the missing thing’ skete der 2 potter p*s!

Så lad mig afsløre, hvad ‘the missing thing’ er ❤

For nej – det er ikke nok at meditere, lave visionboards osv, men…

Som skrevet står, så er både meditation, visionboards og andre metoder til at skabe overblik og klarhed og balance og ro i dig vidunderlige ting, men du skal have to ting mere på:

Din vibration

Du skaber med din vibration, derfor skal dit fokus være på at hæve din vibration, så du skal hele tiden ind og tjekke i dit indre – der er meditation vidunderligt.
Brug gerne vibrationsskalaen til at tjekke med også ❤

Aktion

Flere kunder, bedre økonomi, ny kæreste, mindre kg på badevægten osv osv osv kommer KUN, hvis du foretager en NY anderledes aktion, end du plejer! KUN der!

❤ VIL DU HAVE ET NYT RESULTAT, SKAL DU LAVE EN NY AKTION ❤

Hvad gør du så nu?

Acceptér, at du skal op af sofaen, ud af yoga-rummet, ud i verden, have hjælp til at rydde gammelt l*rt du af dit indre.

Du skal øge din vibration, og lave en ny aktion, hvis du vil skabe det, der er på dit visionboard og/eller i dine drømme ❤

Jeg lover dig, at LOA virker, men du skal kende hele sandheden ❤

HUSK, har du brug for instant, at komme op i vibration, så har jeg lavet en lækker healings-meditation til dig, som du kan finde HER.

Mange kærlige hilsner

2 replies
 1. Helle Ratgen
  Helle Ratgen siger:

  Ih, hvor har du ret! For 1,5 år siden skete der en meget signifikant hændelse i mit liv, som ændrede det drastisk! Jeg troede enden var nået, og en rigtig god ven sagde, at det var law of attraction der havde sendt mig ud i dette, og det ønskede vedkommende ikke at tage del i, for min energi drænede….!!! Slut med det venskab :-(.
  Men i stedet for at grave mig ned, havde jeg det som musene på bunden af spanden med fløde… jeg VILLE op til kanten igen, så jeg piskede afsted, og bad om kunder, så jeg kunne komme ovenpå igen, og de kom!! Jeg praktiserede healing, gik ture, lavede tai chi og spiste sundt. Tabte mig 6 kg og levede på en sten.. af nød… men det var faktisk sundt!! Så oveni alt det onde fandt jeg mig selv, og en meget stærkere mig! For jeg handlede, i stedet for at sidde og have ondt af mig selv… Just saying.. Jeg ved jo godt, at det er det, der skal til… det er bare ikke altid så nemt at tage sig sammen… men bevidstheden er der ;-). God påske til dig… kloge pige..

  Svar
  • Chiara Sofia
   Chiara Sofia siger:

   Kære Helle

   Ja, nogle gange skal motiveres lidt ekstra for at komme igang med aktion
   Du lyder som en handlekraftig kvinde, og jeg elsker at du læser med

   Kærligst Chiara Sofia

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia