Hvad Er Klarsyn?

Klarsyn

Tja, jeg kan jo kun fortælle, hvad det er for mig. Hvad jeg ser det som. Hvordan jeg oplever det 🙂

Men reelt set er jeg lige så interesseret i, hvordan du oplever det. Hvad det gør for dig. Hvordan du bruger eller ikke bruger det.

Jeg er interesseret, fordi jeg i løbet af de næste måneder afholder HealingsWorkshops rundt om i landet, og jeg har derfor også brugt rigtigt meget tid på at beskrive (og er stadig igang), hvad jeg gør, hvordan jeg gør og hvorfor.

SÅ Her Er Min Fortælling

Jeg har ikke en krystalkugle – eller jo det har jeg faktisk, men jeg kan ikke se hverken din, min eller andres skæbne eller fremtid i den – blot kan jeg se smukke farver i den 🙂

Klarsyn er at se klart.

Klarsyn er en kombination af alt det, jeg kan.

Jeg kan ikke se mere af dig, end du viser.

Men jeg kan se mere af dig, end du selv tror, du viser 😉

Nå, jeg prøver lige at forklare!

Når jeg sætter intentionen (fordi en har bedt mig gøre det for hende/ham) om at skulle se med mit ‘klare syn’ – det foregår som regel i forbindelse med healing – så sker der flere ting.

* Jeg mærker energien hos personen, og personens energi giver mig en feedback – ofte i form af følelser.
* Jeg ser på personens ansigt (derfor tjekker jeg ofte folks profil-billede på Facebook, når jeg arbejder online med mennesker). Folks ansigt fortæller mig helt intuitivt en hel hel masse. Og altid – altid! – når folk forlader min briks eller min stol, har de ændret ansigtsform. Jeg har til dato ikke mødt andre, der ser på samme måde på folks ansigt, men tja sådan er det for mig.
* Jeg hører eller læser folks ord. Og endnu vigtigere alt det usagte – alle de små nuancer, der gør, at jeg kan aflæse energien og se, hvad personen reelt set kommer med. Og har brug for.

Ud fra disse oplysninger oplever jeg i mit hjerte, hvilke ord der er healende for personen.

Det er langt fra altid ordene umiddelbart føles healende for personen, for mit arbejde er ikke at sige, hvad du har lyst til at høre, eller hvad du tror, du skal høre. Mit arbejde er at sige det rigtige, det sande og det, som kan få dig til at hele og blive healet ❤

Det er enormt vigtigt for mig at sige, at jeg KUN og UDELUKKENDE gør dette, når folk har bedt mig hjælpe dem. ALDRIG gør jeg det ellers. Heller ikke selvom jeg kan se, at jeg kan gøre en forskel. ALDRIG.

Lad mig høre fra dig også ❤

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse….

Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia
Styrk dit selvværd