2017 din skrubbe – tak for dig!

Jeg kender efterhånden en del bloggere, og fælles for dem er, at de skriver en årsafslutning / årsrapport eller hvad vi nu skal kalde det, og jeg har besluttet, at jeg vil deltage i denne tradition, så here goes:

Hvor f****n ska jeg starte og slutte??

Ja, fint nok Sofia…

Så får du endnu en ide, og hvordan skal den så føres ud i livet?? 2017 har jo været fuldstændig vild på SÅ mange måder! Så hvor vil du starte? Og hvad med slutningen??

Så okay – jeg starter med slutningen så.

Jeg sidder lige nu på Hotel Hesselet i Nyborg. I en seng. Alene. Med Cirkusrevyen på TV og Mac på skødet.

Jeg har været i karbad. Fået fantastisk lækker med. Været i pool og spa, og nu sidder jeg så her og skriver mine tanker om 2017 ned.

Følelsen lige nu er taknemmelighed, kærlig taknemmelighed. Blandet med lidt tristhed, undren og hjertebanken.

Men primært taknemmelighed. For ved du hvad? Mit 2017 har været helt igennem VILDT, og resultatet eller der, hvor jeg er lige nu, er HELT VILDT!

2017 blev blandt andet det første hele år, hvor jeg har levet udelukkende af min virksomhed! Et helt år hvor JEG har stået for hele indtægten! Alene! BUM!
FUC* jeg er SEJ! MEGA SEJ faktisk!

Tak til mig!

Tak til dig og dig og dig – men først til mig…

Ja TAK til dig! Men det kommer jeg til 🙂

Først vil jeg sige tak til mig. Det har jeg vist aldrig gjort før, men det gør jeg nu!

TAK fordi jeg nu med GOD samvittighed (også økonomisk!) kan sidde her på luksus hotel og NYDE mit eget selskab!

TAK fordi jeg i 2017 FOR ALVOR lærte at lytte til MIG. Lærte at mærke mig. Også de grimme sider. Også de sider, som gør ondt. Også den del som er skamfuldt og smertefuldt.

TAK fordi jeg i 2017 lærte at følge FLOW. At finde modet til at SE forløbere! (NTS skriv om forløbere i 2018!)


TAK til dig min, smukke, trofaste, kloge, vidunderlige veninde som følger med. Du er GULD værd for mig! Måske du skal drysses med guldstøv næste gang vi ses 😉 Du husker mig på det, som jeg selv siger. Du husker mig på min egen værdi. Du husker mig på kærligheden. Du husker mig på ridestøvlerne. Du husker mig på mig! TAK for det!

TAK til dig min skønne, nye, kloge, dygtige sparringspartner (in crime – OOOLD crime – but still!). Du er GULD værd for mig! Og du har masser af glimmer altid 🙂 Du lærer mig at læse. Kort og mig selv. Du følges med mig. Vi går hånd i hånd og lidt foran hinanden. Det er vidunderligt at få denne mulighed for at rette på gamle sår og ‘gerninger’ sammen! TAK for det!

TAK til dig exmand! Hallooooo, den bedste far mine vidunderlige unger NOGENSINDE kunne få. Derfor jeg valgte dig jo i øvrigt 😉 Sparringspartner, aflæsningssted, bil-udlåner og meget meget mere! Jeg er SÅ glad for vores samarbejde! TAK for det!

TAK til dig, der er min terapeut, min mentor, min vejviser, min håndlæser, min guide, min healer og ALLE I andre, som hjælper, skubber, støtter, viser vej og meget, meget mere! JA, det er mig, der går vejen, men jeg var ikke nået dette sted i 2017, hvis ikke det var for DIG! TAK for det!

TAK unger! Mine sole på vejen. Min dybeste kærlighed. Mine stjerne. Mit ét og alt. I har vist mig, at jeg HAR ét punkt, hvor jeg ikke går på kompromis. Således at jeg kan mærke, hvad det vil sige at være stivnakket 😉 ♡

TAK til mine forældre. Mit ophav. Dér hvor kærligheden er lært. Der hvor jeg bliver båret uanset. TAK.

Føler du dig glemt her? SÅ TAK FOR DIG! Elsker dig helt sikkert! Du er værdifuld for mig! TAK.

Så er det, jeg skal fortælle om året, der gik…

Men det er mig næsten umuligt, for så bliver det altså virkeligt, virkeligt langt.

Jeg prøver at holde det på langt 😉

Årets start har jeg reelt set rigtigt svært ved at huske. Jeg ved, at jeg knoklede – jeg var flere steder på én gang i min forretning. Jeg var reelt set ret meget på vej ned med stress igen.

Derfor kan jeg ikke huske det klart…

Jeg har været der før, dengang landede jeg på gulvet, nærmest rallende, men i hvert fald handlingslammet, og jeg ved 100%, at jeg vil gøre ALT, hvad der er mig muligt for ikke at lande der igen.

Men i 2017 har jeg været virkeligt tæt på igen.

Lige inden sommerferien brød min kæresten og jeg med hinanden efter flere måneders kamp. Ja, det var blevet en kamp, og det var en stor del af det, som gjorde, at jeg ikke holdt fokus på flow – hverken i mit privatliv eller i min forretning. En stor del af det, som var ved at få mig i gulvet igen.

Sommerferien

Holdt jeg blandt andet med børnene på Langelandsfestivallen. I vidunderligt selskab med mennesker, som i virkeligheden betyder rigtigt meget for mig – på trods af hvor kort vores venskab har været. En TAK til alle jer også <3 Men vi holdt det i campingvogn, og dér måtte jeg se en af mine skyggesider i øjnene for første gang for alvor! Jeg ER IKKE TIL CAMPING - særligt med det vejr, som den danske sommer bød på i 2017. Jeg var led og ked ved dagene og ikke mindst nætterne. Regnen, kulden og manglende plads. Jeg ér til luksus, lækkert mad, rene senge, masser af plads, og ikke mindst: RO. Jeg er DYBT TAKNEMMELIG for, at vi kunne komme afsted på trods af brud med kæresten, men jeg kommer ikke til at ligge i CV igen. Børnene nød dagene, men K har netop i denne uge sagt, at det nok ikke var den bedste ferie i CV med mor 😉 Sommerferie var også der, hvor vi gav forholdet en chance til. Men kampen lurede konstant. Terapi og vokseværk

Hele efteråret har jeg brugt på at se mine egne traumer i øjene. Jeg har gravet dybt og indeni fundet MIG. Det og den jeg er ,og den jeg gerne vil være og vise verden.

Det har også givet vokseværk, og jeg har ændret mig rigtigt meget siden for 3 1/2 år, hvor jeg blev skilt. WAUW særligt efteråret 2017 har faktisk sparket røv.

Dette var også en del af det endelige brud med min kæreste.

Jeg er DYBT taknemmelig for det, jeg har lært i forholdet, jeg ved, at jeg skulle lære det. At jeg skulle lære at mærke efter, at jeg må være den jeg er, at jeg må sig ja og kort efter nej og så måske ja igen. At uanset hvad jeg mærker, så er det OK! Tak for den mulighed.

Men med den erfaring og viden forsvandt det sidste, der holdt os sammen.

Derfor sidder jeg i dag alene på luksus hotel og skriver om 2017.

Jeg elsker den, jeg er. Og jeg er taknemmelig for tiden sammen. Og nu er tiden til hver for sig.

NU og nu

Hvor er jeg så i dag? Tja fysisk har jeg jo fortalt om. Altså det her hotel jeg er på 😉

Men reelt set er der meget mere i det, end bare at nu sidder jeg så her… For jeg sidder på et værelse, med en udsigt, på et hotel, som i følge mine gamle overbevisninger: ‘kun er for de rige’.

Jeg har lige overværet et fyrværkeri, som ‘kun er for de rige’. Lige udenfor mit vindue. Siddende smilende og taknemmelig på gulvet i nattøj ♡

Præcis som jeg elsker det.

Dette er et af de allerstørste øjeblikke i mit liv (altså efter mine tre fødsler – NEJ ikke fødslerne sku da – de var rædselsfulde alle tre! Men øjeblikket hvor jeg mærkede deres liv udenpå mit liv. De tre gange er de største.

Men dette er det næste på listen.

At jeg sidder her idag, FORDI jeg har valgt mig til! Ikke valgt pga nogle andre, for nogle andre eller med tanken for nogle andre. Jeg sidder her i dag, fordi jeg har valgt ud fra mine ønsker, mine højeste ønsker, mine drømme og min lyst.

TAK.

Lige en ting skal med for at fuldende billedet: jeg er FYLDT med kærlighed. Til DIG, til MIG, til alle, som vil modtage – men særligt til mine vidunderlige unger, som også i 2017 har vist mig, hvor fantastisk det er at opleve livet fra børnehøjde.

Med tillid, kærlighed og åbenhed. Men også med sårbarhed! Og at der hører styrke til sårbarhed. TAK fordi I ville være med mig på denne rejse i dette liv ♡

I er på hver jeres måde med til at gøre mig til en bedre mor og et bedre menneske hver eneste dag – også de dage, hvor vi ikke ses. Fordi jeg gør mig liiige lidt mere umage, når jeg mærker jer i hjertet ♡

M med hans umiddelbarhed og åbne sjæl. K med hendes skønhed og kærlighed. G med hans sensitive smukke væsen og væren.

TAK.

Herfra går det fremad. Opad. Og lidt nedad. Og lidt tilbage. Op. Ned. Frem. Tilbage. Og forfra.

For sådan er livet. Op. Ned. Frem. Tilbage. Og så forfra.

En vigtigt lektie at huske, når det ikke er lyserødt. At det bliver det igen ♡

I min sjæl brænder en anden kærlighed, som den har gjort det i mange, mange år. Jeg vil gerne fortælle om den, men det bliver en anden dag – ellers bliver dette for langt og faktisk også for privat til lige nu.

Men med det vil jeg sige, at det bærende element i min verden er kærlighed, glæde og nydelse.

Altid.

Og mere hver dag.

Og det er netop dette, som giver det fantastisk flow, som er det, vi vel alle ønsker os.

TAK

NAMASTE

OG VELKOMMEN 2018 ♡

Mange Kærlige Hilsner
Chiara Sofia

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske dette også er noget for dig:

Chiara Sofia
Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia