Tarot – den passende forstyrrelse

Konger Katrine

Tarot til min virksomhedsudvikling, siger du? Er du gal? Tarot er jo noget med en spåkone, draperet i lilla velour og en spids hat! Nej. Jeg medgiver at det er et festligt billede, men tarot er mere og andet end det. Tarot er, hvad vi gør det til, og det er blandt andet et fortrindeligt værktøj til din virksomhedsudvikling.

Tarot kan nemlig noget særligt. Det kan for eksempel foreslå det umulige. Det kan give dig den helt uventede vinkel, INGEN havde set komme. Den helt uforudsete idé, selv ikke den vildeste business-coach kan komme op med. Måske er det ikke den idé, der ender med at revolutionere din virksomhed, men det kan være den idé, der får dig til at se flere ting fra en ny vinkel, og blive gnisten, der får dig til at eksperimenter. I praksis og i tankerne. For det er eksperimentet, der udvikler. Prøv noget nyt i stedet for bare at tænke noget nyt. Måske bliver det ikke den nye vej for din virksomhed, men jeg lover dig, det sætter tanker i gang og giver erfaringer, der kan bygges videre på.

Men det kan også noget andet. Det kan skære ind til benet. Et lille eksempel. Jeg følger (selvfølgelig!) Sofia Lykkens videoer, og i dag fandt jeg den, der handler om begrænsende overbevisninger. Jeg spørger tarot:

Hvad er min begrænsende overbevisning i forhold til at tjene penge?

Stavenes konge fortæller mig, at jeg er overbevist om, at jeg skal have en HELT færdig plan, der skal være fuldstændig skudsikker og fremtidssikret, før jeg kan gå i gang med at tjene penge. Jeg har svært ved at føle mig værdig til at tjene penge, fordi jeg har en overbevisning om, at det er noget for ‘de voksne’. Jeg har svært ved at tage lederskabet i det at tjene penge.

Hvor stammer min overbevisning fra?

Mønternes konge fortæller mig, at overbevisningen stammer fra et tidspunkt i mit liv, hvor jeg satte lighedstegn mellem penge og overflod. Jeg har altså skabt et billede af, at hvis ikke jeg kan skabe decideret overflod med det samme, så fejler jeg. Det er alligevel ret høje forventninger at have til sig selv 😉

Den kvikke læser vil bemærke, at jeg har trukket to konger, og det er ikke helt tilfældigt (det er det aldrig i tarot. Eller i livet. Men lad os debattere det over en kop kaffe engang i stedet) Det er nærliggende at konkludere, at det handler om forholdet til faderen, og det gør det da også tit. Men det handler i ligeså høj grad om mig selv. Kongerne repræsenterer den modne, ansvarlige voksne. Det er sidste trin på udviklingsstigen, og at jeg trækker to i træk fortæller mig, at jeg skal kigge mig selv i spejlet og spørge, om jeg har et problem med at være ‘rigtig voksen’.

Boom! Tarot gav mig svaret. Nu til handlingen! Den overlader jeg til altid kyndige Sofia Lykkens at hjælpe mig med. Vi kan godt lægge os på terapeutens briks og tale om det til vi bliver ru i halsen, men vi skal have hjertet med, og det får vi bedst gennem healing. Ingen tvivl om at vi er nødt til mentalt at FORSTÅ, hvorfor vi har de overbevisninger og blokeringer, som vi har, men forløsningen skal ske i hjertet, ikke i hovedet.

Bidraget kommer fra fantatiske

Katrine Andrea Nordestgaard

Katrine Andrea Nordestgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse….

Vil du se godt ud...Chiara Sofia
Chiara Sofia
Chiara Sofia
Styrk dit selvværd