Er dagen i dag lidt tung eller lidt ‘for’ hurtig? (NYMÅNE)

Det er nymåne i aften kl. 22.42 og ofte er nymåne energien enten tung eller meget hurtig – det kommer an på, hvor i livet du er. Lige nu.

Her skriver jeg om nymåne energien 24. januar 2020 kl. 22.42.

Lige nu står vi et skift. Et skift fra mørke til lys. Fra stram til løs. Fra svær til let. Fra hård til blød.

Det lyder umiddelbart rart, men hey har du blokeringer, så er det, at det overordnede billede er mere lethed ofte forbundet med ‘svær-hed’, ‘tvær-hed’ og ubehag.

Måske har du nogle gange læst om, at energien er let og forløsende i en den pågældende periode, og alligevel føler du dig tung, træt, ugidelig og måske endda opgivende.

Det er dine blokeringer. De stiller sig i vejen. Og vil ikke lade letheden ind.

Så hvad så? Altså du vil jo gerne mærke letheden, når den nu er der!?! Eller som nu gå fra mørke til lys osv…

Blokeringer kan sidde karmisk, de kan sidde fra denne tilværelse og de kan sidde fysisk i dig. Ofte sidder de alle steder – i hvert fald oplever jeg oftest at folk først kommer for forløsningen, når det har sat sig godt og grundigt i fysikken – og så har det siddet i celler, hjerne og sjæl læææænge.

Blokeringer kan forløses. Det kan gøres rimeligt smertefrit (rimeligt er det fedeste ord her – for så ved vi godt, at der er smerte, men vi ved faktisk ikke hvor meget 😀 ). Og det kan også gøre virkeligt smertefuldt.

Forløsningen SKAL bare ske alle steder – altså fysisk, mentalt og på karmisk (sjæls) plan. Ellers vender de tilbage – nærmest som en boomerang.

Kan du gør det selv? Tja hvis du har god tid nok. Vi taler ofte mere end en tilværelse og mere end ofte lykkes det ikke helt.

Så nej. Du kan ikke flytte dig selv. Uden hjælp.

Flyt dig. Med en i hånden som kan holde energien. Højt.

Punktum.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *