Healing er det ikke noget pladder??

Jeg er healer. Uddannet for virkeligt mange år siden. Videreudviklet i næsten lige så mange år.

Men Hey! det der healing, ikk?!? Er det ikke lidt noget overtro, noget fup, noget ‘make-believe’ og sårn?

Næ! Det er det ikke! Faktisk overhovedet ikke!

Men det er ikke en mirakel-kur. Og det er ikke et quick-fix!

Det er dyb tillid. Det er overgivelse. Og det er mer tillid.

 

Det er sker under en healing er, at jeg som healer er facilitator for den proces, om du reelt selv har 100% adgang til, men som du ikke tror, du kan.

Til gengæld har du tillid til mig, og derfor kan jeg facilitere en healing.

Så kort. Og så kompliceret.

 

Jeg har fjernet smerter. Faktisk en gang en ret alvor en smerte på en mand, som på ingen måde stoppede for smerte. Men som var nået til et punkt, hvor han reelt ikke kunne gå på benet for overbelastning.

Én healing, 15 minutter – smertefri.

Hvorfor? Og ikke mindst hvordan? Fordi jeg elskede ham. Ville have han havde det godt. Og fordi han havde 110% tillid til mig. Ikke til processen, for den havde han ikke prøvet før, men til mig.

 

Jeg har fjernet frygt. Mere end én gang. Mange gange faktisk, fordi det er det, de fleste kommer med hos mig. Frygten for teknik. Frygten for succes. Frygten for penge-flow. Osv. Frygt der stopper.

 

Fx siger Susanne Jensen fra fra Total-Bodyzone.dk:
“Sofia, kunne bare en masse andre ting som også fascinerede mig, og da hun lavede en feedback på min hjemmeside, havde hun fulstændig ret i at jeg var usynlig, og skulle stå mere frem og vise hvem jeg var som person. Og her havde jeg helt klart nogle blokeringer, som gjorde jeg holdte mig selv tilbage.

Derfor besluttede jeg, at det ville jeg gøre noget ved og købte hendes hjælp til healing, som har været så fed og god en oplevelse, at det får hårene til at rejse sig på mig. Jeg fik fjernet en masse tunge sten i min krop, som lå godt begravet fra min barndom. Det har gjort jeg tog det ekstra skridt til at stå frem og vise hvem jeg er og det ses tydeligt på min hjemmeside nu.

Og da jeg skulle holde mit første webinar, kom usikkerheden op i mig igen, men blot efter 2 behandlinger hos Sofia, fik jeg afholdt 2 webinar inden for kort til.”

 

Jeg laver pt meget få healinger, men jeg elsker dem, og de sparker røv (fordi røv skal der sparkes, hvis du skal ud over frygten!), men reelt set kan du hele processen selv – hvis blot du havde tilliden.

Punktum.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *