Hvad er dit vildste kick?

Hvad får dig helt op og ringe? Hvad kan få maven til at snurre og måske endda få andet i dig til at snurre?

Det skal du vide. Fordi det kan ændre hele din dag, din uge, din måned, dit år. Dit liv.

Noget der kan få dig helt op i skyerne, gøre dig virkeligt glad, få sommerfuglene i maven til at basket for vildt – altså sammen = hæve din energi med et fingerknips.

Det skal du vide, hvad er!

Jeg fortæller dig, hvad mit er her, og du fortæller mig, hvad dit er i kommentarerne eller på Facebook. Nu. Sæt igang.

Jeg kan sidde ganske stille i min sofa og fx overveje dagens to-do. Stemningen er stilhed. Måske har morgenen været lidt hektisk. Måske med frustration fra et eller flere børn – eller den voksne. Måske er jeg sådan ikke særligt frisk, glad eller helt vågen.

Ude på vejen kører nu en stor utidig V8’er forbi. Sådan fordi han/hun skulle fra a-z og vejen gik forbi mit hus.

Eller jeg tager regntøj på (jeg er ikke ret gerne ude i regnvejr) og sjosker våd og mudret igennem et marked for at komme ned bagerst og lytte. Stå ganske stille og lytte. Til lyden af en V8’er, fordi de er udstillet og der ALTID er mindst en mand, der gerne vil vise sit legetøj frem.

Eller jeg tuner ind på følelsen, sætter intentionen og mærker følelsen – og en kammerat ringer og spørger, om jeg er frisk. På en testtur i en V8’er.

Dette kan til hver en tid og i hvilken som helst situation hæve min energi til max. Hver gang.

Det er ikke særligt spirituelt, miljøvenligt, korrekt, feminint eller noget lignende.

Men det er mig. Det er min energi. Og jeg elsker det.

Punktum.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *