UD af zone of excellence

Jeg har levet af og levet i min zone of excellence i mange år efterhånden – også nogle år i min zone of competence faktisk – men de sidste mange år i min zone of excellence.

Jeg er pisse dygtig og skarpere end de fleste til Simplero og opsætning af en wordpress side i themet Enfold. Fordi det at forstå og simplificere online teknik – særligt med de to hovedoverskrifter, ligger i min zone of excellence – jeg bruger ganske kort tid på at forstå og trække paralleller og sammenhænge i online teknik.

Men min zone of genius har ligget og luret længe – jeg har simpelthen været hunderæd for at tage skridtet fuldt ud, at stå ved min zone of genius, at det er så let og nemt for mig, at jeg heller ikke har regnet det for noget særligt.

Og så har jeg været ‘tomat-bange’. Lidt af ‘tomat-frygt’. Du ved frygten for at blive ‘ramt af rådne tomater, når jeg indtager den store scene’.

 

Min store scene er – min zone of genius er – i energi-arbejdet. Jeg har fået mange titler i årenes løb, men det bliver altid så diffust og med menneskeskabte ord, at de ikke giver den mening, som er intentionen.

 

Jeg ser sammenhænge, forståelser, meninger, årsager og energi-forbindelser som det første, når jeg stiller ind på et menneske. Eller for den sags skyld det menneskes forretning, børn, hunde, familie eller hvad det så end drejer sig omkring, når vi har en connection.

 

Jeg har vidst det i mange år. Men jeg har brugt endnu flere år på at fornægte det, reelt at slå mig selv i hovedet med det. Fordi jeg jo igen og igen har overhalet mine mentorer, lærere osv – fordi jeg ser bag opgaven, kan man vel sige. Men jeg har ikke kunnet sætte ord på. Selv har jeg ikke forstået det – faktisk.

Men nu har jeg brugt tid nok på det.

Nu skal jeg op på den store scene. Jeg har forudset udkommet i mange år også, og jeg er spændt på at følge med og lade mig guide til vejen til min egen forudseelse.

Punktum for i dag.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *