Jeg af alle burde jo ikke…

Tja – tjo – nja – nej – næ!

Måske siger du selv, hvad du burde gøre – også på dage, hvor du vitterligt er uenig med dig selv. Det gør jeg i hvert fald. Eller rettere sagt; jeg har en stemme i min indre bestyrelse, som siger det. Nogle gange. Ikke så ofte mere faktisk.

Lige i dag kunne det være noget med, at jeg har brokket mig i de sidste par blogs, og jeg af alle burde jo være rummende.

Men jeg ER rummende. Jeg vil bare ikke holde min mund. Mere.

Det Er vitterligt ikke i orden, når nystartede eller næsten-startede selvstændige får brugt hele deres budget på få måneder UDEN resultat. Det handler ikke om, om jeg er rummende, forstående eller har tillid til Universet.

Det har jeg! I dén grad! Men netop dét får mig op af stolen. For jeg skal jo for at virke optimalt også sige det højt, det jeg ser. For som Shaman ser man virkeligheden, som virkeligheden virkeligt er.

Og nogle gange er den grimmere end passende til Facebook, Instagram eller noget andet med smukke glansbilleder.

Også for en spirituel, rummende, positiv, moder-teresa-agtig type.

Punktum.

Mange kærlige hilsner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *