Potentiale Frigivelse LIVE

Her er muligheden for at få personlig 1-1 session hos mig på Fyn.

Sessionen som viser dig dit potentiale og frisætter dig fra gamle snærrende bånd af overbevisninger.

På sessionen vil du typisk opleve:

▻ hvad der holder dig tilbage

▻ hvor din smerte sidder

▻ hvor dine største potentialer ligger

▻ hvordan du udlever dit formål denne gang

Hvis du har spørgsmål, kontakt mig i dag på chiarasofia@chiarasofia.dk eller på 60 19 46 07.

Dette er LIVSudvikling og -optimering, det er udvikling og Potentiale Frigivelse til dig

Hvad du kan forvente

Forvent at du ikke har prøvet noget lignende.

Jeg har kombineret mange forskellige metoder, teknikker og modeller og bruger hver gang det allerbedste til dig.

Jeg bruger elementer fra hypnoseterapi, systemisk familieterapi, adfærdspsykologi, healing (håndpålæggelse), krystaller, clairvoyance, NLP og meget meget mere.

Jeg udvælger det bedste til dig via min erfaring, min viden, min ældgamle visdom, mine uddannelser og mit klarsyn af dig.

Mit speciale er frigivelse af dig. Dit formål. Dine potentialer. Dine muligheder.

Praktisk

Sessionen starter med en indledende snak på mellem 15 og 60 minutter + –

Så lægger du dig på briksen, hvor jeg tager dig igennem forskellige steps – alt efter hvad Spirit siger, hvad vi har aftalt, hvad du har brug for osv. osv. osv. Det varer et sted mellem 30 og 180 minutter + –

Så du skal forvente en session på mellem 45 minutter og 4 timer + –

Det er naturligvis yderpunkterne, men det er et ret godt billede på mit arbejde – alt kan ske, og det gør det!

Tiderne har intet med effekten at gøre. Effekten er givet i det sekund, du beslutter dig 🙏

Så det kommer lidt an på din intentioner med sessionen, hvad du kan forvente.

Med andre ord så bliver sessionen tilpasset lige præcis dig, og dermed kan jeg love dig, at du får lige præcis det udbytte, som passer til dig og dine ‘kræfter’ på dagen 🙏

Jeg anbefaler, at du sætter dagen af – resten af dagen kan du med fordel dyrke stilheden og slappe af, så oplevelsen bliver integreret dybt i dig.

Jeg sætter dagen af til dig, og jeg afslutter ikke noget, før vi er færdige.

Pris

Uanset længden af sessionen er prisen for første session kr. 2499,- inkl. moms.

Efterfølgende sessioner får du for kr. 1779,- inkl. moms.

Andre siger om personlige sessioner:

Jeg lader andres fortælling guide dig til at mærke, om udvikling sammen med mig også er for dig.

Tusind tak for sidst, det var så dejligt at møde dig 🥰.

Det var en fantastisk tur jeg kom ud på, jeg var fuldstændig høj da vi kørte hjem, jeg havde det SÅ godt, følte en enorm frihed, og er helt sikker på, at jeg nu har fået mine forældre placeret det rigtige sted, hvor jeg kan tænke på dem på en god og ordentlig måde.
Konge i mit eget liv – det er sku da helt fantastisk, intet mindre end Konge, ja så skal jeg da bestemt heller ikke “nøjes” med en voksenhat 😂. Det syntes jeg godt nok var sjovt, måske var det derfor jeg ikke kunne få den på, men noget helt andet er, at jeg faktisk tror jeg er blevet voksen 🤔. Jeg tror det har sat rigtig meget på plads, jeg har det godt, jeg er glad og mere bevidst om hvordan jeg behandler mig selv. Bliver jeg i tvivl om noget, som jeg går og tænker på, smutter jeg lige en tur omkring Kongen på tronen, og så får vi en bette snak – det hjælper, og jeg elsker billedet af mig selv på tronen 😍.

Hvis der kommer noget igen, som jeg ikke selv kan få sat på plads, ja så går turen helt sikkert til Glamsbjerg 👍👍. Tusind Tak for dig ❤️.

Kæmpe knus fra Eva ☀️☀️

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde… 

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.
Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de “gaver” jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

“Inden min samtale med Chiara Sofia var jeg i tvivl om, hvad mit unikke bidrag til verden egentlig var. Formålet med samtalen var blandt andet at finde ud af, hvad der adskiller mig fra alle de andre coaches og online-kursus-skabere. Det har jeg længe været i tvivl om, og det har betydet at min markedsføring har været ufokuseret og lidt usikker.
Ved hjælp af nogle skarpe spørgsmål fik Chiara Sofia relativt hurtigt sporet sig ind på hvem jeg er, og efter samtalen er jeg blevet tryg i hvad der gør mig speciel for mine kommende kunder og jeg er kommet tættere på at afklare min målgruppe. Så nu kan jeg markedsføre mere sikkert, hvilket er meget værdifuldt for mig.”

“Jeg føler mig lettere. Mere powerfuld, samtidig også sårbar. Meget mere hel. Handlekraftig.
Jeg har fået forståelse for hvad det er der sker, når klappen går ned, når jeg går i sort.
Hvad jeg skal gøre ved det.
Jeg er blevet helt klar på hvad jeg skal gøre ved den opgave jeg kom med.  Og hvordan.”

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, lige netop JEG fik mulighed for en supervision hos dig. Mange tak for DEN mulighed.

Mit hoved var fyldt til bristepunktet, da jeg tog fra dig, men på en god måde!!

Ved fælles hjælp, fik vi sporet os ind på, hvorfor jeg sad der..

Jeg blev præsenteret for flere værktøjer, som alle er mere eller mindre enkle – ikke at forveksle med at de ikke kræver hårdt arbejde, for det gør de.

+/- listen, sort/hvid oplevelser, dit/mit kort, positivt brug af min HSP-side og ikke mindst jeg skal lære, hvordan jeg skal ”træne” mig selv, noget jeg sætter en stor ære i at lære andre om: Indlæring af nye øvelser i forbindelse med træning af dyr. Små skridt, nemt og simpelt som start, gør det langsomt mere krævende..
Du er ligefrem og har en meget behagelig karma. Jeg føler mig yderst taknemmelig over, jeg fik muligheden for at møde dig og gøre brug af din viden.

Jeg er altid klar på at hjælpe venner, hvis de står i møg til halsen, men at hjælpe mig selv, der ligger begravet under en kæmpe mødding, har jeg ikke formået. Det har denne supervision lavet om på.”