Personligt udviklingsforløb – til dig og din business

Dette er udelukkende til dig, der gerne vil arbejde sammen med mig i min 3 måneder  af gangen på at BOOSTE og optimere dit liv og din forretning mod større succes og mere frihed.

Vi starter forløbet med en online samtale, hvor jeg spørger ind til dit formål med arbejdet, hvor du er i dit liv osv – og hvor du får mulighed for at mærke min energi og stille mig spørgsmål ift vores samarbejde.

Du får 3 måneder, hvor vi arbejder primært i energien.

Jeg har også nogle forventninger til dig.

  • Du er dedikeret.
  • Du er klar på at gøre noget (måske ALT) helt anderledes, end du har gjort indtil nu.
  • Du ved, at du bliver bange på vejen, men du er villig til at gå vejen alligevel.
  • Du er klar på at investere både tid, penge og andre ressourcer i at flytte dig.

Når du har spørgsmål, så kontakt mig i dag på chiarasofia@chiarasofia.dk eller på 60 19 46 07.

Dette er primært LIVSudvikling og -optimering, som smitter af på din forretningsudvikling

Reelt set arbejder jeg med DIN udvikling.

Jeg arbejder på, at OPTIMERE dit liv og din forretning, så du kan komme ud i verden med dit UNIKKE bidrag.

Det er DIG, vi skal gøre langt mere balanceret og stærk 🙏

Vi skal arbejde i energien.
Du skal gøre arbejdet.
Du skal være klar til at heale og tage aktion derefter.

Tag fat i mig, og vi finder tid til at snakke om, om dette er det rette for dig.

Prisen starter på kr. 9995,- + moms pr. måned alt efter, hvad du ønsker, hvor meget du vil have mig med, og hvor vi skal nå hen.

Ansøg om en gratis og uforpligtende samtale nu, så vi kan få afklaret, om dette er for dig.

Andre siger om samarbejdet:

“Inden min samtale med Chiara Sofia var jeg i tvivl om, hvad mit unikke bidrag til verden egentlig var. Formålet med samtalen var blandt andet at finde ud af, hvad der adskiller mig fra alle de andre coaches og online-kursus-skabere. Det har jeg længe været i tvivl om, og det har betydet at min markedsføring har været ufokuseret og lidt usikker.
Ved hjælp af nogle skarpe spørgsmål fik Chiara Sofia relativt hurtigt sporet sig ind på hvem jeg er, og efter samtalen er jeg blevet tryg i hvad der gør mig speciel for mine kommende kunder og jeg er kommet tættere på at afklare min målgruppe. Så nu kan jeg markedsføre mere sikkert, hvilket er meget værdifuldt for mig.”

“Jeg føler mig lettere. Mere powerfuld, samtidig også sårbar. Meget mere hel. Handlekraftig.
Jeg har fået forståelse for hvad det er der sker, når klappen går ned, når jeg går i sort.
Hvad jeg skal gøre ved det.
Jeg er blevet helt klar på hvad jeg skal gøre ved den opgave jeg kom med.  Og hvordan.”

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, lige netop JEG fik mulighed for en supervision hos dig. Mange tak for DEN mulighed.
 Mit hoved var fyldt til bristepunktet, da jeg tog fra dig, men på en god måde!!
 Ved fælles hjælp, fik vi sporet os ind på, hvorfor jeg sad der..
Jeg blev præsenteret for flere værktøjer, som alle er mere eller mindre enkle – ikke at forveksle med at de ikke kræver hårdt arbejde, for det gør de.
 +/- listen, sort/hvid oplevelser, dit/mit kort, positivt brug af min HSP-side og ikke mindst jeg skal lære, hvordan jeg skal ”træne” mig selv, noget jeg sætter en stor ære i at lære andre om: Indlæring af nye øvelser i forbindelse med træning af dyr. Små skridt, nemt og simpelt som start, gør det langsomt mere krævende..
Du er ligefrem og har en meget behagelig karma. Jeg føler mig yderst taknemmelig over, jeg fik muligheden for at møde dig og gøre brug af din viden.
 Jeg er altid klar på at hjælpe venner, hvis de står i møg til halsen, men at hjælpe mig selv, der ligger begravet under en kæmpe mødding, har jeg ikke formået. Det har denne supervision lavet om på.”

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde… 

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.
Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de “gaver” jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

“Hej Sofia
Efter at have hørt optagelsen af webinaret fra den 11. juni, tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg har generelt den samme holdning som dig og som mindfulnessinstruktør så er jeg ikke den der råber men min tålmodighed kan være lille, når jeg er træt og så jeg bliver nok lidt firkantet. Efter at have lyttet til dig, er jeg kommet på sporet igen, med at være bevidst om at handle og ikke bare reagere,
som vi siger i mindfulness hele weekenden har været konfliktfri!! Børnene er 6 år og 6 måneder, hende på 6 år har været helt rolig, hjælpsom og accepterende. Hende på 6 måneder er altid evigglad, men den store har temperament og det har slet ikke været udbrud i denne weekend tusind tak fordi du fik mig til at blive bevidst igen, jeg ved jo godt det er mig der er umuligt, når barnet virker umuligt.”

“Hej Sofia.

Så fik jeg skrevet en tilbage melding til dig 😊

Før jeg startede på kurset var jeg ikke sikker på om det var noget for mig, jeg har aldrig gjort i meditation og det åndelige! jeg er dog blevet mere åben for området, og valgte at tænke jeg giver det en chance. det er vokset så meget for mig at kan jeg ikke selv finde frem til roen i min krop, finde tilbage til det trykke sted i mig ja så bruger jeg de meditationer som er i forløbet. det har været et helt igennem fantastisk forløb med både op og nedture, og ikke mindst KÆMPE sejre. jeg er lykkelig for at jeg købte en plads på kurset, det har hjulpet mig til at finde MIG, og den mig jeg gerne vil være. ja der skal arbejdes lidt endnu, men jeg er så meget tættere på målet nu end jeg havde været uden din hjælp. jeg kunne ikke have gjort så meget på så kort tid uden din hjælp.

kurset har blandt andet hjulpet mig til, at finde overskud til at have begge mine børn hjemme i 3 uger mens min mand var udstationeret (de er 2 og 10 mdr), det havde jeg aldrig troet jeg kunne klare, det har hjulpet mig til at finde overskud til at starte på ny uddannelse og det har hjulpet mig til at finde så meget ro i mig selv at det der før ville få mig til at ryste og få angst anfald nu bare er en summen i maven som JEG kontrollere og ikke omvendt.

tak er kun et fattigt ord i dette tilfælde❤”