Sådan får du flere penge i dit liv

… og sikrer, at de kommer i et kærligt flow igen og igen

Ønsker du også at have RIGELIGT penge – både til regninger, hverdagen og FEST og NYDELSE?

Brugbar STEP-by-STEP guide med VEJEN til større flow og mere indtjening.

Og indholdet bliver leveret til dig med det samme, når du hopper med på forløbet.

Kender du noget (eller det hele!) af dette:

”Jeg tiltrækker kun LIIIIIGE nok til at OVERleve!”.

”Der kommer et stort pengebeløb ind – men en endnu større udgift kort efter”.

”Kunderne kommer kun liiige tæt på at trykke på køb”.

”Jeg lykkes med at finde ‘drømmehuset’, men opdager efterfølgende, at der er et utæt tag, vand i kælderen eller rådne vinduer (og det hele stod i tilstandsrapporten = ingen forsikring dækker…)”.

Fortsæt selv listen over ‘uheldige penge tiltrækninger’ …

eller måske har du det sådan her:

 • Er du i tvivl om hvilke teknikker, du skal benytte for at sikre tiltrækningen?
 • Ved du ikke, hvordan du undgår for meget negativ energi og dermed holder din vibration høj?
 • Er du frustreret over, at du godt ved, at din vibration er essentiel – og alligevel ikke kan holde din EGEN vibration høj?
 • Nøjes du nogle gange, fordi du ikke kan få viklet dig ud af gamle mønstre?
 • Synes du nogle gange, at du er bedre til at tiltrække ALT andet end penge?
 • Tænker du, at du ville tiltrække flere penge, hvis du virkelig kunne MÆRKE penge?
 • Savner du ideer til din egen energi og vibration?

Løsningen er at finde baggrunden, ÅRSAGEN til, at du stadig frastøder og afholder dig selv fra overflod.

Du skal ind BAG ved din følelse af manglende værdi.

Derinde hvor det ubevidste danser på bordene og stadig holder dig fast.

OG

så skal du bygge et nyt fundament på tillid, tryghed og kærlighed.

Når vi arbejder i det dybeste og inderste kommer vi ind til kernen – ind til sjælens spejl, og kun derfra kan vi skabe kærligt overflod.

På dette forløb tager jeg dig step by step igennem ALT, hvad du skal bruge i processen med at tiltrække ubegrænsede mængder af overflod – inklusiv …

 • Psykologien bag og indvirkningen af din personlige pengehistorie.
 • Omskrivningen af din hjerneprogrammering ift penge og indtjening.
 • De levels du skal igennem for at komme til rigdom og overflod.
 • Alle dine blokeringer – OGSÅ dem du ikke selv ser (dine blindspots).
 • Gennemgang af dine begrænsende overbevisninger, så du genkender dem HVER gang fremover.
 • Nøglen, der sikrer dig overflod på alle punkter i dit liv – også økonomisk.

Prisen er KUN 2.210,- eller 3 x 770,-

Og indholdet bliver leveret til dig med det samme, når du hopper med på forløbet.

Det foregår sådan, at du hver morgen i 14 dage får adgang til et nyt modul (bortset fra fra dag 1 til dag 2, hvor der går 48 timer, fordi der er masser af indhold på dag 1).

Hvad andre siger om Chiara Sofia

“Inden min samtale med Chiara Sofia var jeg i tvivl om, hvad mit unikke bidrag til verden egentlig var. Formålet med samtalen var blandt andet at finde ud af, hvad der adskiller mig fra alle de andre coaches og online-kursus-skabere. Det har jeg længe været i tvivl om, og det har betydet at min markedsføring har været ufokuseret og lidt usikker.
Ved hjælp af nogle skarpe spørgsmål fik Chiara Sofia relativt hurtigt sporet sig ind på hvem jeg er, og efter samtalen er jeg blevet tryg i hvad der gør mig speciel for mine kommende kunder og jeg er kommet tættere på at afklare min målgruppe. Så nu kan jeg markedsføre mere sikkert, hvilket er meget værdifuldt for mig.”

“Jeg føler mig lettere. Mere powerfuld, samtidig også sårbar. Meget mere hel. Handlekraftig.
Jeg har fået forståelse for hvad det er der sker, når klappen går ned, når jeg går i sort.
Hvad jeg skal gøre ved det.
Jeg er blevet helt klar på hvad jeg skal gøre ved den opgave jeg kom med.  Og hvordan.”

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, lige netop JEG fik mulighed for en supervision hos dig. Mange tak for DEN mulighed.
 Mit hoved var fyldt til bristepunktet, da jeg tog fra dig, men på en god måde!!
 Ved fælles hjælp, fik vi sporet os ind på, hvorfor jeg sad der..
Jeg blev præsenteret for flere værktøjer, som alle er mere eller mindre enkle – ikke at forveksle med at de ikke kræver hårdt arbejde, for det gør de.
 +/- listen, sort/hvid oplevelser, dit/mit kort, positivt brug af min HSP-side og ikke mindst jeg skal lære, hvordan jeg skal ”træne” mig selv, noget jeg sætter en stor ære i at lære andre om: Indlæring af nye øvelser i forbindelse med træning af dyr. Små skridt, nemt og simpelt som start, gør det langsomt mere krævende..
Du er ligefrem og har en meget behagelig karma. Jeg føler mig yderst taknemmelig over, jeg fik muligheden for at møde dig og gøre brug af din viden.
 Jeg er altid klar på at hjælpe venner, hvis de står i møg til halsen, men at hjælpe mig selv, der ligger begravet under en kæmpe mødding, har jeg ikke formået. Det har denne supervision lavet om på.”

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde… 

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.
Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de “gaver” jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

“Hej Sofia
Efter at have hørt optagelsen af webinaret fra den 11. juni, tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg har generelt den samme holdning som dig og som mindfulnessinstruktør så er jeg ikke den der råber men min tålmodighed kan være lille, når jeg er træt og så jeg bliver nok lidt firkantet. Efter at have lyttet til dig, er jeg kommet på sporet igen, med at være bevidst om at handle og ikke bare reagere,
som vi siger i mindfulness hele weekenden har været konfliktfri!! Børnene er 6 år og 6 måneder, hende på 6 år har været helt rolig, hjælpsom og accepterende. Hende på 6 måneder er altid evigglad, men den store har temperament og det har slet ikke været udbrud i denne weekend tusind tak fordi du fik mig til at blive bevidst igen, jeg ved jo godt det er mig der er umuligt, når barnet virker umuligt.”

“Hej Sofia.

Så fik jeg skrevet en tilbage melding til dig 😊

Før jeg startede på kurset var jeg ikke sikker på om det var noget for mig, jeg har aldrig gjort i meditation og det åndelige! jeg er dog blevet mere åben for området, og valgte at tænke jeg giver det en chance. det er vokset så meget for mig at kan jeg ikke selv finde frem til roen i min krop, finde tilbage til det trykke sted i mig ja så bruger jeg de meditationer som er i forløbet. det har været et helt igennem fantastisk forløb med både op og nedture, og ikke mindst KÆMPE sejre. jeg er lykkelig for at jeg købte en plads på kurset, det har hjulpet mig til at finde MIG, og den mig jeg gerne vil være. ja der skal arbejdes lidt endnu, men jeg er så meget tættere på målet nu end jeg havde været uden din hjælp. jeg kunne ikke have gjort så meget på så kort tid uden din hjælp.

kurset har blandt andet hjulpet mig til, at finde overskud til at have begge mine børn hjemme i 3 uger mens min mand var udstationeret (de er 2 og 10 mdr), det havde jeg aldrig troet jeg kunne klare, det har hjulpet mig til at finde overskud til at starte på ny uddannelse og det har hjulpet mig til at finde så meget ro i mig selv at det der før ville få mig til at ryste og få angst anfald nu bare er en summen i maven som JEG kontrollere og ikke omvendt.

tak er kun et fattigt ord i dette tilfælde❤”

Hvem er bag kurset

Jeg har arbejdet bevidst med penge-tiltrækning, penge-overbevisninger og tiltrækning af overflod de sidste 15 år med øget indtjening måned for måned som soloselvstændig – samtidig med at være alenemor til 3 små (nu ret store!) børn – til følge.

Og jeg har stor succes med at tiltrække penge på kommando, når livet har budt på nødvendigheden i form af ekstraregninger (50.000 for el fx) eller flere store fester i træk (2 konfirmationer samme år pga corona fx).

De sidste år har jeg brugt på at udvikle en proces, som jeg har taget de første igennem, hvor du step-by-step kommer igennem alle skridt til tiltrækning af overflod.