Hvad andre siger om Chiara Sofia og hendes arbejde

Nogle gange er det dejligt at vide at andre virkelige mennesker har sagt et ord eller to om den, man netop sidder og læser om  – så værsgo ♥︎

Jeg vil bare sige, at jeg synes det var super godt, og jeg har fået en masse gode værktøjer, jeg føler jeg kan bruge, og jeg øver og øver. Så tusind tak jeg bruger også de 3 fjernhealing og meditationer, der ligger som bonus.

Sidder lige og ser din brevkasse. GODDAMMIT kvinde, du står skarpt øj, du er klog og god og kærlig og ærlig ♥︎

Hej igen jeg har det fint, været noget træt, men er ved godt mod og glad og meget tilfreds. Kan mærke, at mit humør barometer stiger og siger tusind tak for muligheden til at være prøvekanin. Det er gået op for mig, at jeg har healet en masse gammel bagage og har udført min mission, så jeg venter egentlig blot på en ny mission og føler mig lettere og gladere.

Tak Kh

Jeg har brugt lydfilen i det omfang jeg lige har haft ro til. Den er dejlig kort, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg har “taget” mit rum med mig rundt i min gøre og laden. Så tak for det.

Du er meget tillidsvækkende i din tilgang, du stiller gode spørgsmål og har en fin fornemmelse af, hvor jeg er i mit liv. Du skaber en god og tryg stemning.

Kærlig hilsen

Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde…

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.
Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de “gaver” jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.